Vacante

#hammamet #monastir #lara #kemer #hotel #cazare #egipt #tunisia #turcia #last minute #sejur

Ce oferte last minute gasim acum la agentii

Cu toate ca suntem in plin sezon estival si majoritatea pachetelor de vacanta s-au vandut, gasesti, ca de obicei, la agentiile de turism , oferte last minute, convenabile pentru tine. Daca nu ti-ai planificat inca vacanta, incearca o astfel de oferta. Preturile sunt atractive si cu putin noroc vei gasi vacanta visurilor tale.

Ofertele last minute sunt dedicate persoanelor care nu au timp sa-si planifice vacanta si care sunt dispuse sa plece chiar a doua zi in concediu. Printre ultimele oferte vei gasi locuri inca neocupate, pe care agentiile de turism si le promoveaza in ... ultimul minut.

Ai astfel posibilitatea sa achiti o vacanta care poate incepe chiar maine sau zilele urmatoare. last minute inseamna insa si locuri disponibile la sfarsitul lunii sau la final de sezon, in septembrie - octombrie.

Pe langa pretul sejurului se achita taxa de aeroport, care este in jur de 100 euro pentru tari precum Turcia sau Tunisia. Optional, poti alege o asigurare medicala, cu preturi intre 22 si 27.5 lei de persoana.

Oferte last minute speciale in Hurghada, Egipt

O perioada potrivita pentru o vacanta tarzie, la sfarsitul sezonului estival, poate fi cea din Egipt, in luna octombrie. Pentru un confort de 2 stele, preturile pornesc de la 289 euro, pentru un sejur de o saptamana. Exista insa si hoteluri de 3, 4 si 5 stele, cu preturi pana in 559 euro (Hurghada, 14 nopti de cazare intr-un hotel de 5 stele cu demipensiune). In pret intra si cursa charter cu avionul.

Vacanta last minute in Tunisia

Luna aceasta mai gasesti oferte pentru Tunisia, la hoteluri de 3, 4 si 5 stele, in Port el Kantaoui, Monastir , Hammamet si Sousse . Un sejur last minute in a doua parte din august costa de la 349 euro, pentru 7 nopti de cazare cu demipensiune. In pachet intra cazarea la 3 stele si transportul cu avionul cursa charter. Pentru sejururile de 14 nopti, preturile pot urca la 1029 euro de persoana, intr-un hotel de 5 stele.

La aceasta suma se adauga 95 euro pentru taxa de aeroport, 5 euro taxa de rezervare, 1.5% din total asigurarea storno, taxa pentru asigurarea medicala, aproximativ 9 euro.

Sejururi last minute pe litoralul turcesc

Una dintre ofertele la indemana pentru aceasta vara o reprezinta Turcia. Preturile sunt atractive si serviciile de calitate. In Kemer, o saptamana de cazare la 3 stele incepe de la 375 euro, cu all inclusive. In Lara, acelasi sejur incepe de la 664 euro in camera dubla, intr-un hotel de 5 stele, cu ultra all inclusive. In pachete intra transportul cu avionul cursa charter, 7 nopti de cazare cu regimul de masa respectiv, transferul de la aeroport si asistenta turistica.

La aceasta suma se adauga taxele de aeroport de 85 euro, taxa de viza de 10 euro si asigurarea medicala, aproximativ 25 lei de persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea