Vacante

#eforie nord #mamaia #oferte la mare #litoral romanesc #litoral

Ce oferte gasesti pe litoral in aceasta toamna

Nu ai reusit inca sa ajungi la mare anul acesta? O poti face in urmatoarele doua luni - te ajuta in acest sens si unitatile de cazare de pe litoral. Preturi pentru cazare pornind de la 20 de lei pe noapte, sejururi de tip "platesti 5 zile si stai 6" si pachete speciale - acestea sunt propunerile hotelierilor pentru turistii care vor sa mearga spre litoral. In plus, hotelurile care au si centre spa ofera pachete de cazare si relaxare pentru week-end sau pentru mai multe zile. Iata ce oferte gasesti in urmatoarele luni pe litoralul romanesc.

Scaderi pentru cazare 
 

Unul dintre cele mai importante beneficii ale ofertelor pentru aceasta toamna se refera la scaderea pretului de cazare pe noapte. Astfel, atat hotelurile care au intrat in programul “ Litoralul pentru toti ”, cat si pensiunile si vilele din statiunile de la malul Marii Negre au scazut costurile de achitat pentru turisti. Aceste preturi sunt in unele cazuri si cu 50% mai mici decat in timpul sezonului estival.

Astfel, o camera dubla la un hotel de doua stele costa 249 lei pe saptamana, cu mic dejun inclus si 189 lei fara micul dejun. La un hotel de trei stele, costul este de 340 lei pentru o saptamana, cu micul dejun inclus, in timp ce oferta fara mic dejun costa 219 lei. Unitatile de cinci stele au tarife de aproximativ 500 de lei, cu mic dejun inclus.
Vilele si pensiunile din statiunile de pe litoralul romanesc practica tarife care incep de la 39 de lei pe noapte pentru o camera dubla si pot ajunge pana la 120 de lei pe noapte, cu pensiune completa inclusa. 

Si apartamentele se inchiriaza mai ieftin in aceasta perioada. Daca in lunile de varf preturile pentru un apartament amplasat aproape de plaja ajungeau si la 200 de lei pe noapte, acum se pot inchiria la preturi de 120-150 de lei pe noapte. In acesti bani nu este inclus si micul dejun.
 

Pachete de week-end la preturi speciale
 

Hotelurile de patru si cinci stele de pe litoral au pregatit pentru aceasta toamna pachete pentru week-end-uri sau pentru sejururi prelungite, atat pentru vacante individuale, cat si pentru familii si grupuri.

De exemplu, hotelul Iaki din Mamaia isi pune la dispozitie camerele la preturi pornind de la 650 de lei pe pachet, pentru o persoana. Pachetul cuprinde cazarea pentru doua nopti, pensiune completa, acces la piscina, jacuzzi, sauna, fitness, diferite tratamente asigurate gratuit in centrul spa, in functie de tipul pachetului ales si posibilitatea de a merge cu copii cu varsta de pana la 13 ani.

Pe de alta parte hotelul Ana Aslan din Eforie Nord ofera “trei zile de relaxare la pret de doua”. In luna septembrie daca platesti 210 euro, beneficiezi de trei zile cu doua nopti de cazare, mic dejun si acces la plajele si facilitatile Ana Hotels din Eforie Nord.

Iar hotelul Cocor din Neptun ofera pachete de week-end, cu relaxare si tratamente spa. Pentru preturi pornind de la 700 de lei, poti beneficia de trei zile de cazare, cu doua zile de tratamente spa, care cuprind sedinte de masaj, dusmasaj, aquagym , impachetari cu diferite substante si altele. Costurile pot ajunge si pana la 2000 de lei de persoana pentru un sejur, diferenta facand-o tipul de masa ales: bed&breakfast, demipensiune sau pensiune complexa.
 

Pachete de tip platesti 5 zile si stai 6
 

Pentru a veni in intampinarea turistilor, hotelurile si vilele de pe litoral au adoptat si programele de tip long stay. Astfel, daca platesti cinci zile poti sta sase zile sau daca achiti sase zile, poti sta sapte zile.

De exemplu, hotelul Iaki din Mamaia a inclus in oferta sa pachetul Long Stay pentru perioada septembrie- octombrie. O persoana care achita minim 5 nopti, va beneficia de cazare, mic dejun si acces la piscina interioara, sauna, jacuzzi si fitness fara instructor. Tarifele vor fi de 75 Euro / camera dubla standard, in perioada 15 septembrie - 15 octombrie 2010 si 55 Euro / camera dubla standard (in perioada 15 octombrie - 20 octombrie 2010).

De asemenea, in Eforie Nord cateva pensiuni private ofera pachete “platesti sase zile si stai sapte”. Preturile sunt in jurul valorii de 350 de lei pe pachet si includ cazare si mic dejun .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea