Vacante

#early booking #oferte vacanta #reduceri

Ce oferte de vacanta cu reduceri gasesti in aceasta perioada

Incepand cu luna ianuarie ai posibilitatea sa gasesti vacante la preturi mici gratie ofertelor de inceput de an. Iata in continuare cele mai interesante oferte:


1 Wave Season pentru croaziere


Daca vrei sa pleci intr-o croaziera in 2012, luna ianuarie este inceputul perioadei promotionale, denumita wave season. Cea mai asteptata perioada din an in industria croazierelor este in intervalul ianuarie - martie.

In aceasta perioada gasesti preturi reduse la vacantele pe vasele de croaziera, pachete promotionale la saloanele spa sau boutique-urile de pe vas, upgrade-uri la o cabina superioara fara extra costuri etc. Spre deosebire de celelalte tipuri de vacante, in cazul croazierelor preturile cele mai mici sunt la inceputul anului, acestea crescand pe masura ce trece timpul. Astfel, in loc sa platesti 1000 - 1500 euro pentru o croaziera poti plati jumatate de pret.


2 Vacante de 1 Martie si 8 Martie


In ianuarie si februarie poti gasi oferte atractive pentru prima vacanta din primavara. 1 Martie sau 8 Martie iti ofera prilejul ideal pentru o escapada.

Un sejur individual in Europa de 8 Martie incepe de la 190 euro de persoana pentru un sejur de 3 nopti cu avion inclus. Un sejur de 1 Martie in aceeasi destinatie incepe de la 160 de persoana.


3 early booking pentru vara 2012


In ianuarie - martie ai sansa de a gasi oferte la preturi foarte bune pentru vacanta din vara 2012. De exemplu, la un hotel de 5 stele din Turcia, pe litoral, costa cel putin 1500 euro de persoana in varf de sezon . Daca rezervi din timp si alegi inceputul de sezon, pretul poate cobori la 600 euro.

In Grecia, cele mai bune preturi se gasesc tot prin early booking. Planifica vacanta pentru acest an si alege hotelul dorit, beneficiind de un pret mai avantajos.


4 Alte oferte early booking


Daca iti planifici vacanta pentru o anumita destinatie in acest an, verifica la agentii sau pe site-urile acestora care sunt ofertele de early booking. De exemplu, pentru Disneyland Paris se acorda reduceri de pana la 25% pentru rezervarile facute pana la jumatatea lunii februarie sau reduceri de 200 euro pentru rezervarile facute pana pe 28 martie.

Sursa foto: anyten.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea