Vacante

#turism de afaceri #turism #targuri #oferte de vacanta

Ce oferte au agentiile de turism pentru business travel

Turismul de afaceri reprezinta una dintre cele mai mari surse de venit in industria turismului romanesc. Aceasta ramura a inceput sa se dezvolte mai ales dupa 2000, aducand peste 200 de milioane de dolari in 2005. Anul acesta Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a afirmat ca doreste ca Bucurestiul sa ajunga cea mai importanta destinatie de afaceri din sud-estul Europei. Turismul de business din Romania inregistreaza anual o crestere de 20%.

Business Travel cuprinde teambuilding-urile, ofertele incentive, turismul de afaceri, targurile si expozitiile.

teambuilding la agentiile de turism

Teambuildingul este un program menit sa integreze talentul, abilitatile si creativitatea membrilor grupului. Atingerea obiectivelor comune ale echipei se realizeaza prin interactiunea punctelor forte ale fiecarui membru. Un teambuilding in martie-aprilie la Cheile Rasnoavei costa 14.560 lei. Pachetul este pentru un numar de 24 de persoane si implica 2 nopti de cazare la hotel de 3 stele, cu pensiune completa; activitati precum foc tabara, ATV, paintball, tir cu arcul .

Programe incentive Sunt programele de motivare si recompensare implicand oamenii care conteaza (membri ai echipei manageriale, dealeri ai companiei, clientii importanti). Una dintre optiunile des intalnite in programele incentive sunt excursiile de grup. Ofertele de acest tip sunt diferite de cele obisnuite de teambuilding. Anul acesta sunt propuse excursii in Italia pe urmele Formulei 1, cu vizite la Muzeele Lamborghini si Ferrari; vacante in igloo-uri finlandeze, cu raliu pe gheata, sculpturi si curse de sanii; safari in jungla argentiniana, etc. airport_business

Oferte pentru turism de afaceri

Sunt oferte existente cam pretutindeni in tara unde exista unitati de cazare ce asigura sali de conferinta si dotari specifice. Un hotel de 4 stele din Sinaia asigura sala de 200 de locuri, instalatie de sonorizare , PC cu internet, retroproiector, ecran, flipchart, tabla magnetica. Sala costa 525 euro/zi, iar cazarea cu masa 220 RON/zi de persoana. Targuri si expozitii Turismul de afaceri este prezent in toate evenimentele de tipul expozitiilor si targurilor de turism din tara si din strainatate. Aici nu doar persoanele fizice pot sa-si gaseasca vacanta ideala, ci si firmele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea