Vacante

# paste 2016 #vacanta paste #destinatii de vacanta #vacanta #vacanta de paste

Ce destinatii prefera romanii pentru vacanta de Paste

Romanii care prefera sa petreaca vacanta de Paste peste hotare, prefera in marea majoritate capitalele europene. Pe primul loc se afla Bruxelles, urmat de Londra.

 

Astfel 9,9% dintre romani isi vor petrece anul acesta vacanta in Bruxelles, in timp de 9,24% dintre turisti prefera Londra, potrivit mediafax.ro.

Capitala Belgiei a detronat Londra, orasul care a ocupat locul I in topul preferintelor romanilor in 2014 si in 2015, pentru vacanta de Paste.

Sursa foto: ziarulclujean.ro

Topul oraselor preferate de romani pentru perioada 29 aprilie - 8 mai 2016 este completat de Roma (locul 3), ales de 8,91% dintre romani, Milano (locul 4) – 7,26% si Madrid (locul 5) – 6,6%.

Potrivit mediafax.ro, romanii isi indreapta tot mai mult atentia catre destinatii precum Viena (5,94%), Paris (4,29%) si Munchen (3,96%), orase care au ajuns pentru prima oara in clasamentul celor mai populare destinatii pentru vacanta de Paste si 1 Mai.

Pe ultimele locuri se afla Barcelona (3,96%) si Venetia (3,63%). Popularitatea acestor destinatii a scazut in ultimul an.

Sursa foto principala: projectartscentre.ie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea