Vacante

#cazare slanic moldova #slanic moldova

Cazarea la Pensiune vs. Hotel – Ce alegi cand mergi la Slanic Moldova? Afla avantajele!

Indiferent daca esti un simplu calator sau vrei sa-ti petreci vacanta de iarna in Slanic Moldova, probabil iti doresti sa ai propriul colt de liniste si de relaxare, in ceea ce priveste cazarea. Cei care au incercat experienta hotelurilor si pensiunilor, si-au dat seama ca exista anumite avantaje in alegerea ambelor tipuri de cazare.

 

Cert este faptul ca oameni cauta in permanenta cele mai bune oportunitati de cazare, pentru ca vor sa scape de stresul de care au parte in orasele aglomerate. Daca si tu iti doresti un sejur la Slanic Moldova, iata care ar fi avantajele privind cazarea la hotel sau la pensiune.

Motivele pentru care anumiti turisti prefera cazarea la hoteluri in Slanic Moldova

Cei care prefera ca varianta de cazare hotelul, spun ca doresc sa aiba parte de conditii de lux si de intimitate. Aceste avantaje apar si la pensiuni, deoarece si ele sunt la fel de luxoase, uneori au conditii ce depasesc chiar si hotelurile de 4 stele. Cand spunem asta, ne referim de exemplu la faptul ca pensiunile pot avea camerele mai spatioase, decorul de interior mai atractiv, si dotari peste cele de la hoteluri.

Avantajele cazarii la hotel, apreciate de turisti:

  • La hoteluri poti gasi mai usor camere de cazare, ai posibilitatea de a alege ce camera doresti, in perioadele cand nu este foarte aglomerat
  • Hotelurile ofera mai multe oportunitati de divertisment, mai ales in cazul celor de 4 stele – sauna, masaj, piscina interioara, restaurante, centru de fitness, centru spa si de wellness, bar, terasa
  • Sejurul poate fi rezervat in cele mai mici detalii cu privire la facilitatile de cazare; toate aceste detalii vor fi cunoscute in avans
  • Bucataria este bine echipata, iar meniul este variat, preparatele culinare delicioase
  • Procesul de rezervare se face pe site-ul hotelului, in mod foarte simplu si rapid
  • Unele hoteluri au oferte unice, dar trebuie luate si platite din timp; daca prinzi astfel de oferte, vei plati pentru sejur cel mai bun pret
  • De obicei la hotel sunt garantate standardele de calitate si serviciile pentru clienti (in general astea sunt regulile).

Hotelurile de 3 stele din statiunea Slanic Moldova sunt apreciate de turisti pentru locatiile linistite si preturi bune. Cel mai renumit este hotelul Dobru, care este cam la 200 m de izvoarele cu ape minerale.

In Slanic Moldova sunt hoteluri de lux, de 4 stele, care au conditii foarte bune, dar si tarife mai ridicate. Iubitorii de schi prefera hotelul Nemira, care este situat la 1 Km de partia cu acelasi nume sau Hotelul Perla care se afla la 2Km de partia de schi din Slanic Moldova.

De ce sa alegi cazare la pensiuni in Slanic Moldova? Iata avantajele!

Cei care vor sa aiba parte de o vacanta placuta la munte, in care cazarea sa fie intr-o ambianta frumoasa, pot alege cazarea la pensiuni. in prezent, pensiunile sunt cele mai interesante variante de cazare, deoarece au anumite conditii speciale, pe care nu le poti gasi la hoteluri de 2-3 stele. Camerele la pensiuni sunt foarte frumoase, modern amenajate, iar personalul este prietenos si de obicei si locatia este mai deosebita, decat in alte cazuri.

Cazarea la pensiuni ofera si alte avantaje, din care amintim in special urmatoarele:

  • Pensiunea poate fi un loc de cazare de neuitat
  • Datorita locatiei, privelistea poate fi magnifica, peisajul minunat in orice moment al zilei
  • Camerele sunt frumos amenajate, iar atmosfera te face sa te simti ca acasa
  • Poate exista o sauna in care sa te poti relaxa
  • De asemenea, pensiunea poate avea jacuzzi, care te face sa te simti grozav
  • Preturile sunt avantajoase in anumite perioade din an, mai ales la sarbatori – Paste, Craciun, Revelion
  • In general, la o pensiune, te simti mult mai confortabil decat la hotel, pentru ca decorul este mai cald si mai relaxant
  • Unele pensiuni sunt din lemn si au un aspect mai interesant
  • Mobilierul este mai frumos ca la hotel, se pune accent pe design
  • Camerele sunt mai putin costisitoare, ca in cazul altei variante de cazare
  • Acest loc de cazare este perfect pentru persoane singure, dar si pentru grupuri de prieteni sau cei care vin cu familia
  • Nu exista niciun risc, bagajele sunt in siguranta
  • De regula managerii de pensiuni sunt persoane care au calatorit inainte, care stiu cerintele in acest domeniu al turismului si sunt familiarizati cu nevoile clientelei lor.

Daca vrei sa te simti foarte bine, alege oferta de cazare in Slanic Moldova la Moldovia Class ****, una din dintre cele mai bine cotate pensiuni din statiune. Aici ai multe facilitati in apartamentele spatioase ale vilei: baie cu cada la dormitor, pat matrimonial, balcon, bucatarie complet utilata (cu aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea, aparat de incalzit apa, prajitor de paine, vesela,tacamuri ), televizor cu ecran plat in dormitor dar si in living, centrala proprie si termostat de ambient wireless, internet wireless gratuit, jacuzzi, sauna si altele.

Cele mai faimoase atractii ale orasului sunt la cativa pasi, deci vei avea parte de un sejur asa cum ti-ai planificat, relaxant si frumos. Pensiunea este alegerea perfecta pentru vizitatorii statiunii Slanic Moldova si a partiei de schi Nemira care este situata la 500m de vila Moldavia Class ****. Aceasta locatie este apreciata pentru conditiile excelente, curatenia exemplara, farmecul aparte si preturile avantajoase pentru nivelul de calitate al serviciilor oferite.

Indiferent daca vii la Slanic Moldova pentru un sejur mai scurt sau mai lung, cazarea la pensiune este cea mai buna alegere, din punct de vedere pret-calitate. Aceasta metoda de cazare combina confortul excelent al unui apartament de lux, cu serviciile unui hotel, astfel te vei simti minunat in spatiul amenajat.

Vei avea propria bucatarie, deci vei putea alege orele cand sa iei masa, la orice ora din zi si din noapte. Vei avea un dormitor foarte placut, o baie echipata modern si o zona pentru a manca sau pentru a bea o cafea. La apartamentul de la pensiunea Moldavia Class **** ai acces doar tu, deci te vei simti confortabil, in deplina libertate. Nici o alta persoana nu va avea acces aici in lipsa ta, doar daca iti dai acordul sa se faca curatenia in acest spatiu de locuit, asa cum este planificat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea