Vacante

#cazare in regim hotelier #regim hotelier #cazare

Cazarea in regim hotelier – metoda ideala pentru vacante lipsite de griji

Orice turist isi doreste ca atunci cand poposeste intr-un oras nou sa aiba posibilitatea de a se odihni corespunzator, intr-un loc confortabil si primitor, cat mai apropiat de conditiile pe care si le-a creat in locuinta proprie. De fiecare data cand locatia in care acestia isi petrec zilele de vacanta este capitala, apare una dintre problemele cele mai des intalnite: gasirea unui loc potrivit pentru cazare, care sa nu aiba nici un pret exagerat de scump si care sa fie localizat intr-o zona cat de cat cunoscuta a orasului.

 

Din dorinta de a le oferi tuturor celor care calatoresc in Bucuresti in diverse interese cele mai bune conditii de cazare, societatea ROcazare le pune acestora la dispozitie o serie de imobile, apartamente de 2, respectiv 3 camere si garsoniere, ce pot fi inchiriate la cele mai accesibile preturi.

Aceasta agentie le ofera clientilor exact ceea ce au nevoie: un loc in care sa poposeasca, care sa le ofere cele mai bune conditii de igiena, dar si de temperatura. Tocmai datorita beneficiilor nenumarate pe care inchirierea unui imobil in regim hotelier le rezerva, tot mai multi sunt cei care opteaza pentru acest tip de cazare atunci cand ajung in Bucuresti.

De ce inchirierea unui apartament sau a unei garsoniere in regim hotelier reprezinta cea mai buna alegere?

Dat fiind faptul ca Bucurestiul este capitala tarii si, pe langa asta, este si un oras universitar, numarul celor care cauta cazare este destul de mare. De cele mai multe ori, mai ales in perioadele aglomerate ale anului, cei care administreaza o astfel de unitate, hotel , pensiune, hostel sau motel, nu mai fac fata cererilor clientilor, fiind ocupate in intregime.

Este destul de clar faptul ca este o concurenta foarte apriga intre acestea. In timp ce unele persoane se straduie sa gaseasca o camera libera in cadrul unei astfel de unitati, ceea ce este destul de dificil, cei care au aflat despre ROcazare sunt increzatori ca vor avea parte de un timp frumos in capitala si ca nu se vor confrunta cu problema gasirii locului ideal in care sa poposeasca.

Inchirierea de apartamente in regim hotelier in Bucuresti a devenit, in ultimii ani, alegerea numarul 1 a celor mai multi turisti, dar chiar si a celor care locuiesc in oras, dar au nevoie de un timp petrecut departe de grijile si preocuparile de acasa.

Motivele pentru care tot mai multi sunt cei care opteaza pentru cazarea in regim hotelier in detrimentul unei camere in cadrul unei unitati hoteliere precum pensiunile sau motelurile din Bucuresti, sunt nenumarate, insa principalul consta in faptul ca acestia beneficiaza de intimitatea si de toata linistea de care nevoie.

Este adevarat ca si in cadrul unui hotel poate fi liniste si pace, insa diferenta dintre acestea consta in faptul ca atunci cand este inchiriat intregul imobil, clientii au posibilitatea de a se desfasura asa cum isi doresc, fara a se preocupa de faptul ca pot deranja vecinii din camera alaturata, asa cum se intampla deseori la pensiuni si hoteluri.

 

Conditii excelente la cele mai bune preturi

Fiind vorba despre capitala tarii, in aceasta zona preturile sunt de multe ori mult mai ridicate decat se asteapta turistii, mai ales in ceea ce priveste cazarea. Cei care au beneficiat de un loc in care sa poposeasca si in care sa aiba parte de toate conditiile de care au nevoie, precum detin imoblilele puse la dispozitie de pe apartamente-regimhotelier.ro, stiu cat de avantajoasa este aceasta modalitate de cazare.

In cadrul acestui site sunt promovare cele mai atractive locuri in care un turist poate sa poposeasca ori de cate ori viziteaza orasul sau trebuie sa fie acolo pentru a rezolva diverse probleme in interes personal sau de serviciu. Astfel, atat cei care calatoresc singuri, cat si grupurile sau familiile au posibilitatea de a beneficia de un timp de calitate, intr-unul dintre imobilele disponibile in diverse zone ale Bucurestiului.

Motivul pentru care aceasta modalitate de cazare este mai avantajoasa decat cea clasica il reprezinta faptul ca preturile sunt mult mai convenabile, dar si spatiul de care dispune o persoana atunci cand opteaza pentru aceasta varianta este mult mai extins.

Daca in cazul unui hotel sau a unei pensiuni, turistii nu beneficiaza decat de o camera in care sa se odihneasca si o baie, sau daca platesc mai mult si de bucatarie, in ceea ce priveste inchirierea imobilelor in regim hotelier, conditiile sunt mult mai convenabile.

Toate cele pe care ROcazare le pune la dispozitia clientilor spre inchiriere sunt echipate complet din toate punctele de vedere, astfel incat acestia sa se simta in elementul lor, ca in locuinta proprie. Camera destinata odihnei este, de asemenea, organizata in asa fel incat oricine poposeste intr-un imobil pus la dispozitie pe aceasta companie sa aiba parte de un timp cu adevarat de calitate, sa se poata odihni si relaxa in mod corespunzator.

Pentru ca turistii sa se poate simti bine oricand, toate camerele sunt aerisite si curatate in conformitate cu toate standardele, astfel incat sa asigure un nivel cat mai inalt de comoditate si siguranta. De asemenea, in perioadele in care cei care sunt cazati pentru mai mult de o saptamana, la sfarsitul acesteia, personalul companiei realizeaza o curatenie generala in tot apartamentul/garsoniera. In acest fel, clientii vor avea o grija in minus si nu va trebui sa se mai ocupe si de acest aspect.

Care sunt dotarile incluse in pretul de cazare?

Spre deosebire de hoteluri si pensiuni, cei care au parte un apartament sau o garsoniera inchiriata in regim hotelier de pe apartamente-regimhotelier.ro, se bucura si de toate dotarile pe care acestea le includ, fara sa mai achite alte taxe: cablu TV, masina de spalat, frigider, aer conditionat, internet wireless, TV LCD, cuptor cu microunde, prosoape pentru baie si lenjerie imaculata pentru pat, paza permanenta, dar si alte nenumarate beneficii de care nu ar trebui sa se lipseasca nimeni.

De asemenea, fiecare poate sa opteze pentru zona in care doreste sa se cazeze. Astfel, daca preferintele sunt orientate catre locurile mai retrase si linistite, izolate de aglomeratie si zgomotul cotidian, poate alege un apartament sau o garsoniera din acele zone aflate la distanta de centrul capitalei. In cazul in care turistii doresc sa se afle in centrul distractiei sau vor sa fie cat mai aproape de toate atractiile Bucurestiului, pot inchiria un imobil situat de bulevardele principale si pe strazile cele mai cunoscute, precum: Piata Alba Iulia, Bulevadul Decebal, Mihai Eminescu, Piata Muncii, Calea Calarasi si alte astfel de arii cunoscute.

In ceea ce priveste pretul final, acesta va fi stabilit in raport cu numarul de camere de care dispune imobilul dorit, precum si de locul in care acesta este situat. Bineinteles, si conditiile pe care acestea le includ au un cuvant de spus. De obicei, camerele de hotel care includ si dotari suplimentare au niste preturi destul de piperate. Cele care sunt situate in principalele zone de interes sunt cele mai scumpe, numai persoanele cu adevarat instarite permitandu-si o astfel de cazare.

Pentru ca toti sa aiba parte de un loc confortabil in care sa poposeasca, numai in cadrul site-ului apartamente-regimhotelier.ro sunt disponibile pentru inchiriere cele mai moderne apartamente si garsoniere, toate la preturi corecte si accesibile atat celor care dispun de un buget mai generos, cat si celor care au o situatie financiara mai precara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea