Vacante

#oferte de vacanta #vacanta #targ de turism

Cauta oferte speciale de sarbatori la targurile de turism din toamna

Cei care vor sa-si gaseasca vacante la preturi bune pentru sarbatorile de iarna sau cei interesati sa-si planifice deja o calatorie pentru 2011 vor gasi oferte speciale si promotii la targurile de turism ale toamnei. 


Winter Holidays la Palatul Parlamentului


Bucurestenii si cei aflati in capitala care doresc sa viziteze Palatul Parlamentului vor avea aceasta sansa la inceputul lunii ocotmbrie. In aceasta locatie se desfasoara targul de toamna ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania). Evenimentul are loc intre 7-10 octombrie. Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial

 

Targul de Turism al Romaniei


Cea de-a 24-a editie a TTR -ului are loc intre 21-14 octombrie 2010 la Romexpo. Ca in fiecare an, vizitatorii targului vor gasi oferte de vacanta in tara si in strainatate, promotii si reduceri valabile doar in perioada targului pentru pachetele vandute in cadrul acestuia, programe turistice de iarna si oferte pentru urmatorul an. Mai multe detalii gasesti pe site-ul targului.  


Kings Holidays, un targ pentru turismul de lux


Intre 8-10 octombrie 2010 are loc cea de-a 3-a editie a targului Kings Holidays. Evenimentul se adreseaza clientilor din categoria luxury, dar si celor interesati de optimizarea bugetului de vacanta. 

La targ vor fi prezentate destinatii exclusiviste si locatii inedite pentru vacanta. Mai multe detalii gasesti pe site-ul targului


Targul de turism Touristica din Cluj


In noiembrie, in Cluj are loc Targul de turism Touristica, aflat la cea de-a 3-a editie. Dintre participantii la targ vor face parte agentii de turism, hoteluri, regiuni turistice, publicatii de profil, organizatii si asociatii turistice. 

Vizitatorii vor gasi oferte cu reduceri valabile in perioada targului, pentru vacanta de iarna. Evenimentul are loc in Polus Center. Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial al evenimentului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea