Vacante

#bilete de avion # sfaturi de vacanta #rezervare bilete de avion #cautare bilete avion

Cauta inteligent bilete de avion online

Biletele ieftine de avion sunt dificil de gasit atunci cand te intereseaza un anumit zbor pentru o destinatie si o data stabilita. De aceea, este important sa stii cum sa cauti inteligent bilete online pe internet.

Iata cativa factori de care poti tine cont cand cumperi bilete de avion online:


1 Cauta bilete online la momentul potrivit

Cauta bilete de avion dupa miezul noptii, nu doar ziua. Se poate ca biletele care au fost rezervate si neplatite sa fie reintroduse in sistem la preturi mici.

Cauta bilete de avion in timpul saptamanii, in prima jumatate a acesteia. Mai multe studii realizate au aratat ca preturile la biletele de avion sunt mai ridicate lunea si in weekend, in timp ce la mijlocul saptamanii se gasesc bilete online mai ieftine.


2 Cauta zborul dorit cu date flexibile de calatorie

Daca ai posibilitatea de a-ti stabili inceputul si sfarsitul calatoriei fara constrangeri, bifeaza intotdeauna optiunea "Date flexibile de calatorie". Exista sanse de a gasi un pret mai bun daca pleci sau te intorci in alta zi decat la data la care te-ai gandit initial.


3 Compara preturile pentru acelasi zbor

Cauta biletul de avion pe site-urile de rezervari online, dar si pe site-ul oficial al companiilor aeriene. Uneori, se poate intampla ca diferenta de pret sa fie foarte mica sau inexistenta. In acest caz, este mai bine sa cumperi direct de la compania aeriana cu care vei zbura pentru a evita sa platesti taxa de rezervare perceputa de compania de rezervari.


4 Verifica toate conditiile de calatorie

Inainte sa achizitionezi un bilet de avion, citeste conditiile de utilizare si mai ales politica de modificare sau anulare a biletului de avion. In cazul biletelor cu preturi promotionale, e posibil ca, atunci cand trebuie sa-ti anulezi calatoria, sa nu primesti nicio rambursare pentru bilet.

In cazul unei oferte low cost, pretul initial poate sa fie foarte mic. La acesta, insa, se adauga taxe obligatorii precum cea de aeroport, taxa de procesare, taxa pentru bagaj de cala, precum si taxe pentru servicii optionale. Fa un calcul si compara pretul final cu cel al unei companii de linie pentru a sti sigur ca ai facut cea mai buna alegere.

Sursa foto: howtobuybest.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea