Vacante

#destinatii vacanta #bansko #vacanta_iarna #bulgaria #destinatii ski

Cat te costa vacanta la schi in iarna 2011-2012

Pasionatii de schi si cei care isi doresc o vacanta la munte in iarna 2011-2012 gasesc deja oferte si pachete de vacanta in statiunile montane din tara si din strainatate. Ofertele early booking vin cu preturi promotionale, pentru cei care isi planifica vacanta din timp.
 

Bansko , 29 euro pe noapte
 

Bansko este statiunea numarul 1 din Bulgaria. Aici exista cel mai modern centru de schi, dintre toate statiunile montane din aceasta tara. Bansko are un sezon lung pentru schi, de la mijlocul lunii decembrie pana la jumatatea lui mai. Investitiile facute in aceasta zona au dezvoltat statiunea care ofera hoteluri pentru toate buzunarele, inclusiv hoteluri de lux si apartamente de vacanta. Partiile largi, pentru schi, cele pentru sanius, parcul de distractii pentru schiori si snowboarderi, petrecerile apres ski sunt cateva dintre atractii.

La un hotel de 4 stele, o camera costa de la 29 euro pe noapte, conform agentiei Perfect Tour. Oferta este valabila pentru perioada ianuarie-martie 2012 si include cazarea in camera dubla cu demipensiune.
 

Zell am See, 214 euro pe sejur
 

Austria este an de an in topul destinatiilor de iarna pentru amatorii de schi . Poti alege un sejur intr-o statiune recunoscuta international, precum Zell am See , la un pret atractiv. Zell am See se afla in partea de vest a Austriei, in apropiere de Salzburg. Statiunea face parte din regiunea europeana a sporturilor (Europa Sportregion) si ofera vizitatorilor partii de schi de o mare varietate, cu o lungime de 130 km. Pe langa schi, se practica hochei, patinaj si alte sporturi. In plus, exista numeroase locuri de vizitat, precum pestera Eisriesenwel.

Un sejur de 7 nopti costa 215 euro de persoana, conform agentiei Paralela 45. Pachetul include cazarea cu mic dejun intr-o pensiune de 3 margarete.
 

Predeal, 369 lei pe sejur
 

Cei care doresc sa mearga in Romania la schi, la inceputul lui 2012, gasesc pachete incepand cu 3 ianuarie 2012, dupa revelion. Hotelurile ofera diverse facilitati, precum parcare privata, masaj, jacuzzi, solar, fitness si sauna, cazino etc. In pachetele de vacanta, unii hotelieri ofera inclus in pret transferul gratuit la partia de schi din Predeal.

O minivacanta de 2 nopti costa 369 lei de persoana, conform agentiei Family Travel. In pachet este inclusa o a treia noapte, gratuit. De asemenea, oferta asigura, pe langa cazarea intrun hotel de 4 stele, masa, accesul gratuit la sauna, fitness, club disco si transportul la partie.


Sursa foto: skiingholidays.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea