Vacante

#vacanta #salzburg #vacanta de iarna #destinatii vacanta #austria #vacanta 2012 # vacanta austria # zell am see

Cat te costa vacanta la munte in Austria in iarna 2012

Austria este una dintre cele mai atractive destinatii de vacanta pentru iarna. Cei care au cateva zile libere in ianuarie-februarie 2012 pot profita de preturile mici in statiunile de schi austriece sau in marile orase.
 

Cat te costa cazarea in statiunile din Austria
 

In statiunea Zell am See, o camera dubla costa 36 euro de persoana, pe zi, la o pensiune de 2 margarete. In ianuarie si februarie, in anumite perioade, se acorda o noapte suplimentara pentru un sejur de minim 6 nopti sau 12 nopti. In aceeasi statiune, la un hotel de 3 stele, o camera costa 63 euro de persoana.

Pe langa pensiuni si hoteluri, ai posibilitatea sa alegi un apartament intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni montane. In Bad Hofgastein , un apartament de doua camere costa de la 111 euro pe noapte. Apartamentul este plasat la categoria 3 stele, iar pretul include doar cazarea, fara masa si fara taxa de statiune. Intr-un hotel de 3 stele din aceeasi statiune, o camera dubla costa 75 euro, cazare cu demipensiune.
 

Cat te costa cazarea in orasele austriece
 

Cei care nu sunt atrasi de statiunile de schi pot merge intr-unul dintre cele mai atractive orase ale Austriei. In Salzburg , o camera costa de la 60 euro pe noapte la un hotel de 4 stele. Oferta include cazarea cu mic dejun. Viena, insa, este cel mai vizitat oras austriac de catre turistii romani. In ianuarie si februarie preturile scad, comparativ cu cele practicate in perioada sarbatorilor de iarna. La un hotel de 3 stele, pretul unei camere este de 30 euro pe noapte. Multe hoteluri acorda nopti suplimentare, gratuit, pentru sejururile dintr-o anumita perioada.

O alta varianta o reprezinta ofertele city break . In iarna 2012, city break-urile in metropola vieneza au preturi situate sub 300 euro de persoana. Un city break la Viena in februarie 2012 costa 235 euro de persoana, pret in care sunt incluse 3 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele cu mic dejun, biletul de avion, taxele de aeroport.


Sursa foto: infotravelaustria.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea