Vacante

#turism #litoral romanesc #destinatii vacanta #preturi litoral romanesc # vacanta la mare #costuri vacanta

Cat te costa vacanta la mare in Romania, in iulie 2012

In iulie 2012, pe litoralul romanesc preturile incep de la 80 lei pe noapte si pot depasi 400 lei, in cazul unei cazari de lux.

Cat te costa vacanta la mare in Mamaia

In statiunea Mamaia sunt cele mai diversificate oferte de cazare, de la hotelurile de 5 stele la apartamente si camere de oaspeti. Cei care vor sa stea la un hotel de 5 stele vor scoate din buzunar aproape 400 lei pe noapte, de persoana. Oferta asigura cazarea cu mic dejun si dejun bufet, in camera dubla standard, precum si accesul la piscina si plaja hotelului, cu sezlong inclus.

Pentru o camera superioara, pretul ajunge la 480 lei pe noapte, de persoana. Hotelurile de 5 stele din Mamaia pot dispune de parcare privata si gradinita pentru copii, precum si de acces gratuit la internet wireless. Pentru copiii cu varste pana in 7 sau 12 ani, in functie de oferta, se acorda gratuitate la cazare sau la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Cei care opteaza pentru un pat suplimentar in camera platesc in jur de 100 lei pe zi.

O alta posibilitate de cazare o reprezinta cazarea in apartamente si studiouri. In statiunea Mamaia, o persoana plateste in jur de 240 lei pe noapte pentru un loc intr-un studio cu doua camere, la categoria 4 stele. In cazul in care studioul sau apartamentul se afla intr-un complex turistic, exista mai multe servicii si facilitati, ca de exemplu piscine, terenuri de sport, baruri, programe artistice si de animatie, loc de joaca, spalatorie etc.

Cat te costa vacanta la mare in Neptun

In statiunea Neptun exista numeroase oferte de cazare in apartamente, hoteluri de 2 stele si pensiuni. In luna iulie, un apartament de 3 stele, cu doua camere, costa 350 lei pe noapte. Exista, insa si apartamente in vile de 4 stele care ajung la 450 lei pe zi.

Exista posibilitatea de a inchiria o garsoniera in Neptun, amenajata pentru turisti cu mobilier modern, bucatarie utilata si baie. In cazul unei garsoniere, pretul este de aproximativ 80 lei pe noapte. Intr-o pensiune de 3 margarete din statiune, o camera costa intre 80 si 200 lei pe noapte. In unele cazuri, patronii de pensiuni sau hotelierii ofera o noapte suplimentara, gratuit, in cazul unui sejur cu o durata determinata (a 8-a noapte gratuita la un sejur de 7 nopti).

Foto: theodora.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea