Vacante

#vacanta #rusalii #litoral #litoral romanesc #litoral bulgar

Cat te costa vacanta de Rusalii pe litoral

Vrei sa mergi intr-un mini-concediu la mare in week-end-ul liber de Rusalii? O poti face atat pe litoralul romanesc, cat si pe cel bulgaresc, acolo unde majoritatea hotelurilor au pregatit oferte speciale pentru sfarsitul de saptamana 21- 24 mai. Poti afla cat te costa vacanta de Rusalii pe litoral din randurile care urmeaza.
 

Cat te costa vacanta pe litoralul romanesc
 

Multe dintre hotelurile din statiunile de la Marea Neagra au pregatit oferte pentru sfarsitul de saptamana de Rusalii, atunci cand angajatii romani vor avea o zi libera, asadar si posibilitatea de a-si organiza un week-end prelungit. Majoritatea ofertelor sunt pentru cazare de doua sau trei nopti, cu mic dejun inclus, iar unele cuprind si posibilitatea de a opta pentru "early check-in" si "late check-out".

In Constanta preturile pentru pachetele de trei nopti au pretul pornind de la 220 de lei de persoana, la hotel de trei stele si de la 300 de lei la hotel de patru stele. Preturile sunt asemanatoare si in Eforie Nord, acolo unde la hotel de trei stele pachetul de cazare cu trei nopti costa 330 de lei, in timp ce pentru doua nopti, costul este de aproximativ 230 de lei. La hotelurile de patru stele suma pe care o vei scoate din buzunar va fi putin mai mare, unele optand pentru varianta exprimarii pretului in euro: 78 euro/pers/pachet - cazare 2 nopti in camera dubla standard, mic dejun inclus si 117 euro/pers/pachet - cazare 3 nopti in camera dubla standard, mic dejun inclus.

La Mamaia veu gasi oferte pentru toate buzunarele: de la 139 lei/pers/pachet - cazare 3 nopti in camera dubla la hotel de trei stele, de la 200 de lei pentru un pachet de doua nopti si 250 de lei pentru pachetul de trei nopti, cu mic dejun inclus la hotel de patru stele si ajungand pana la preturile pornind de la 57 de euro de persoana pentru doua zile de cazare cu mic dejun, practicate de hotelurile de cinci stele. Cei care vor sa beneficieze de tratamentul unui hotel de cinci stele au la dispozitie cateva hoteluri din Mamaia, unde pachetele de doua si trei nopti au incluse si cadouri.

Astfel, pentru 497 de lei de persoana vei beneficia de un pachet alcatuit din: cazare 2 nopti in camera dubla standard, mic dejun; un cocktail de bun venit din partea receptiei; un cadou, un voucher de 25 lei/persoana care poate fi folosit intr-un club sau la beach bar-ul din cadrul hotelului, precum si de un masaj la alegere. Pachetele de trei nopti cazare, cu aceleasi facilitati si cadouri costa cu un milion mai mult, in timp ce preturile in apartamente pornesc de la 899 de lei pentru un pachet.

Iar cei care vor sa organizeze un sfarsit de saptamana pentru oameni indragostiti cu ocazia sarbatorii Rusaliilor, pot opta pentru ofertele din aceeasi statiune, unde la un hotel de patru stele un pachet special de week-end romantic. Acesta contine 2 nopti cazare in camera dubla, o sticla sampanie si un cos cu fructe, petale de trandafiri si lumanari aromate in camera, o cina speciala (romantica) pentru doua persoane, acces SPA (piscina, jacuzzi, sauna, fitness), o sedinta masaj relaxare/ anticelulitic , o sedinta de tratament corporal si costa 417 lei de persoana.
 

Cat te costa mini-concediul de Rusalii pe litoralul bulgaresc
 

In acest an operatorii turistici bulgari s-au adaptat la ziua libera pe care o au romanii si au alcatuit pachete de week-end prelungit, de doua sau trei zile, cu servicii de all-inclusive sau ultra all-inclusive.

Cele mai multe oferte pot fi gasite in statiunea Nisipurile de Aur , acolo unde pachetele de doua nopti pentru o camera dubla costa de la 20 de euro de persoana. Preturile sunt diferite in functie de pozitionarea camerei, cele cu vedere la mare avand preturi mai mari . Daca vei dori sa adaugi o noapte in plus pachetului de baza, va trebui sa scoti din buzunar de la 19 euro de persoana. Copiii cu varsta de pana la 14 ani, care dorm in acelasi pat cu parintii nu platesc nimic, dar daca optezi pentru un pat in plus, vei plati jumatate din banii pe care ii achiti pentru un adult. Iar daca vei adauga un adult in pat suplimentar in camera, acesta va plati 70% din tariful unui adult.

La Albena preturile pentru hotelurile de trei stele pornesc de la 43 de euro/persoana in camera dubla pentru un sejur 2 nopti, in timp ce la hotelurile de patru stele costurile cunt cu aproximativ 10 euro mai mari. Daca vei dori sa stai trei nopti la un hotel de patru stele, un sejur te va cista 65 de euro de persoana, in camera dubla. Copiii vor beneficia de reduceri pornind de la 50 la 100%, in functie e numarul adultilor care il insotesc.

Preturile sunt asemanatoare si in Riviera si Obzor, acolo unde vei putea gasi si oferte cu optiune de demi-pensiune in loc de all-inclusive. Preturile incep de la 14 euro pe noapte, in cazul pachetelor cu cazare si demi-pensiune si de la 20 de euro, pentru serviciile all-inclusive. Copiii au si ei reduceri si gratuitati , iar daca vei dori sa ai vedere la mare, vei mai scoate din buzunar inca 5 euro pe noapte. 

Aceste preturi nu includ taxele de statiune si transportul pana in Bulgaria, insa la hotelurile unde te vei caza vei beneficia de parcare gratuita.
 

Sursa foto : gotoeurope.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea