Vacante

#vacanta praga #vacanta revelion #praga # revelion 2012 # vacanta sarbatori

Cat te costa vacanta de Revelion 2012 in Praga

Praga este deosebit de atractiva in preajma Anului Nou. In se aduna multimile, au loc focuri de artificii, iar lumea petrece in restaurante, cluburi sau pe ambarcatiunile de pe raul Vltava.
 

Atractii in Praga de Revelion
 

Cei care vor sa ocupe cea mai buna pozitie pentru a vedea artificiile de Revelion trebuie sa mearga in apropierea apei, pe Charles Bridge, la Prague Castle, in Petrin Hill sau in inima orasului, in Old Town Square . Una dintre cele mai bune pozitionari o au cei care isi petrec noaptea dintre ani pe vaporasele care organizeaza croaziere all inclusive pentru Anul Nou.
 

Oferte de vacanta pentru Anul Nou in Praga
 

Preturile pentru vacantele de Revelion in Praga nu sunt printre cele mai ieftine. Un de 4 nopti costa 500 de euro la un hotel de 4 stele.

Cei care opteaza pentru pachetele cu avion inclus platesc de la 400 euro pentru un minisejur de 4 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele din oras. Oferta include biletul de avion, cazarea cu mic dejun, transferul de la aeroport, un tur de oras, vizitele din program si insotitorul de grup. Exista insa si oferte mai costisitoare, care ajung la 590 euro de persoana pentru un sejur de 3 nopti. Astfel de oferte au inclusa si cina de Revelion.

Cei care aleg ofertele care includ numai cazarea cu mic dejun platesc mai putin. Astfel, pentru un sejur de 3 nopti la un hotel de 3 stele pretul incepe de la 135 euro de persoana. La categoria 4 stele, un scurt sejur de 3 nopti costa 130 euro de persoana.

Preturi atractive sunt si la circuitele cu autocarul. Pentru o vacanta de 6 zile in Praga se plateste o suma de 260 euro de persoana. Cu ocazia unui astfel de circuit se pot face scurte opriri in Budapesta, Viena si Bratislava . Pentru o astfel de oferta, cazarea se face in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun. In plus, oferta include vizitele la obiectivele turistice din program, tururi panoramice si chiar 2-3 excursii de pe traseu. Se pot vizita Dresda, statiunea Karlovy Vary , manastirea Melk sau castelul din Konopiste. Cei care opteaza pentru o cina festiva de Revelion platesc in jur de 80 de euro de persoana.
 

Sursa foto: concertboom.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea