Vacante

#copii #vacanta #turcia #kusadasi #antalya #bodrum

Cat te costa anul acesta vacanta cu copiii in Turcia

Turcia este una dintre cele mai frumoase destinatii pentru vacantele cu copii, gratie ofertei foarte diversificate de cazare, cu servicii dedicate familiilor. Pe langa servicii si facilitati pentru familii, Turcia are numeroase activitati de timp liber, de la vizitele culturale la parcurile de distractie si shopping.

Iata cat costa vacanta cu copiii in Turcia in 2013:

Vacanta in Antalya cu copiii

Antalya este considerata capitala turistica a Turciei in sezonul de vara. Aceasta destinatie abunda in hoteluri tematice, cu o paleta diversificata de preturi si servicii. Aici exista cele mai multe oferte de cazare pentru familiile cu copii

Intr-un hotel de 4 stele din Antalya, o saptamana costa 1.000 euro pentru doi adulti cu un copil cu varsta intre 2 si 12 ani. Pachetul asigura biletul de avion, taxa de aeroport, 7 nopti de cazare ultra all inclusive, asistenta turistica si asigurare medicala si storno. Pentru copii se poate achita o taxa de 35 euro pentru asigurarea multiprodus. Intr-o astfel de oferta, copiii nu au loc in avion si catering pe timpul zborului.

Vacanta in Bodrum cu familia

Bodrum este o statiune linistita cu deschidere la Marea Egee. Cei care isi petrec vacanta aici au ocazia sa faca excursii scurte in Grecia. Insula Kos se afla in apropiere de Bodrum, in largul marii. Una dintre cele mai importante atractii turistice ale statiunii turcesti o reprezinta Mausoleul din Halicarnas, una dintre cele 7 Minuni ale Lumii Antice.

In Bodrum, la un hotel de 4 stele, o camera costa de la 34 la 78 euro pe zi, in functie de perioada din an. Sezonul estival dureaza de la sfarsitul lui aprilie pana la sfarsitul lui octombrie. Oferta asigura cazarea all inclusive, fara transport. Cei care fac rezervarea pana la sfarsitul lunii ianuarie beneficiaza de o reducere de 20%. Pentru copiii cu varste de pana la 13 ani se ofera gratuitate la cazare.

Vacanta in Kusadasi in vara 2013

Kusadasi este o statiune relaxata, nepretentioasa, cu o paleta diversificata de oferte de cazare. Turistii gasesc aici hoteluri, apartamente, case de vacanta, pensiuni etc. Intr-un hotel de 3 stele din statiune, o camera costa de la 33 euro de persoana, pe noapte, in functie de perioada.


Pentru rezervarile facute pana la sfarsitul lunii aprilie 2013, se acorda o reducere de 20%. Turistii insotiti de copii pot opta pentru family suite.

Sursa foto: gotourturkey.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea