Vacante

#florenta #italia

Cat te costa un weekend in Florenta I

Daca te pasioneaza turismul cultural si iti doresti o mini vacanta de weekend, alege florenta ca destinatie. Este fara indoiala un oras pe care trebuie sa-l vezi cel putin o data in viata.

Florenta reprezinta unul dintre atuurile principale ale Europei in materie de florenta, prin urmare aici gasesti opere de arta unice in lume.

Ca si cum nu ar fi de ajuns, orasul se afla intr-una dintre cele mai iubite zone ale Italiei, Toscana . Si daca nici macar acest lucru nu te impresioneaza, atunci poate ar trebui sa stii ca Florenta se afla pe primul loc in Topul Celor mai Bune Orase ale Lumii, in 2007, potrivit Travel&Leisure. De fapt este a treia oara cand Florenta se afla in fruntea acestui top.

Cat te costa cazarea si transportul in Florenta

Hotelurile au preturi care in general incep de la 50 de euro. Pentru un hotel central, de 4 stele, platesti 66 de euro in camera dubla, cu mic dejun inclus. Pentru 3 stele pretul coboara la 52 euro, iar la 2 stele, o camera  dubla costa in jur de 38 euro. Biletul de avion costa cam 179 de euro.

panorama Florentapanorama Florenta2Ofertele de sejururi la agentiile de turism propun vacante de 3-5 zile, care includ cazarea si zborul. Un pachet de 5 zile ajunge la 500 de euro, pentru o cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun si bilet de avion.

Un alt weekend prelungit, de 4 zile, te costa 459 de euro. Pachetul include cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun si ceva special: un zbor cu balonul pe deasupra Florentei. Calatoria dureaza aproximativ 90 de minute si este insotita de sampanie. O alta posibilitate o reprezinta ofertele de tip city break . Un pachet de 440 euro contine 3 nopti de cazare cu mic dejun si zborul cu avionul.

In Florenta poti folosi autobuzele, reteaua fiind indeajuns de dezvoltata in oras. Biletele se pot lua direct de la sofer, sau de la chioscurile de ziare.

Despre cat te costa mancarea si bautura, de unde poti face cumparaturi si ce trebuie sa vizitezi, citesti in partea a doua a acestui articol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea