Vacante

#balchik #litoral #litoral bulgaresc

Cat te costa un weekend in Balcic II

Masa si cazarea in Balcic sunt destul de acceptabile ca pret.

Nefiind o zona foarte pretentioasa, poti incerca bucataria bulgareasca fara sa scoti multi bani din buzunar. Cazare gasesti la hoteluri, sau la localnici.

Ce mananci in Balcic si cat te costa

In Balcic, o masa de doua persoane ajunge la aproximativ 40 leva, in care intra si sucurile, fara bauturi alcoolice.

O mancare traditionala bulgareasca foarte gustoasa si cunoscuta este salata Shopska. Contine ardei copt, rosii, branza feta , ceapa, sare si ulei si te costa 5 leva. Daca prinzi o zi foarte calduroasa, alege o ciorba de castraveti racoritoare. Te costa tot 5 leva si este destul de gustoasa.

O bautura traditionala care se poate incerca este ayran, in a carei compozitie intra iaurt, lapte, apa si sare. Se serveste rece si costa 3 leva, insa succesul ei depinde strict de preferintele personale.

Cazarea in Balcic

Ca sa ramai peste noapte in Balcic nu trebuie sa cheltuiesti mult. Preturile sunt chiar deosebit de atractive, avand in vedere ca exista camere la 13 euro pe noapte, pentru hotelurile de 3 stele. Oferta include cazare cu mic dejun, aer conditionat, parcare, acces la sauna. Mai interesant este faptul ca astfel de preturi nu sunt practicate numai in lunile aprilie – mai, vei platit tot atat si in iulie, august sau septembrie. Depinde insa de hotel.  

Pentru un sejur de 5 zile, pretul poate ajunge la 144 euro intr-o camera dubla. Pachetul include cazarea intr-un hotel de 4 stele cu mic dejun, o cina de gala, DJ si karaoke.

Cei care isi petrec sarbatorile de Paste la Balcic platesc in jur de 80 euro pentru un pachet de  3 nopti. In pret intra cazarea la un hotel de 3 stele, micul dejun, masa festiva de Paste. Pentru aceeasi ofera, cu demipensiune, se plateste 95 euro de persoana.

Prima parte a acestui articol o gasesti in Cat te costa un weekend in Balcic I.

Participa la concursul de turism sicastiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea