Vacante

#sejur grecia # vacanta grecia #grecia 2012

Cat te costa un sejur in Grecia in vara 2012

Cei interesati de sejururi in Grecia gasesc oferte diversificate la agentiile de turism in principalele destinatii de vacanta de aici. Se poate opta pentru sejururi in Grecia cu avionul inclus, vacante cu autocarul sau pentru sejururile care includ doar cazarea.

Cat costa un sejur cu autocarul


Vacantele in Grecia cu autocarul sunt mai obositoare din cauza drumului, insa ofera posibilitatea de a vedea mai multe locuri. Pana in Grecia se fac in jur de 12 ore, iar apoi, pentru insule se iau feriboturi de pe continent pana la destinatia finala.

In Corfu unele dintre cele mai ieftine oferte incep de la 150 euro pentru 6 nopti de cazare in hoteluri de 2 stele, vile sau aparthoteluri. In Corfu, excursiile optionale costa in medie 40 euro fiecare.

In Halkidiki, o saptamana intr-un hotel de 2 stele costa 70 de euro de persoana, fara masa sau cu mic dejun. In Thassos, unele dintre cele mai accesibile preturi incep de la 70 de euro de persoana in cazul vilelor, cazare fara masa. In Leptokaria, o camera costa de la 30 euro pe noapte intr-un hotel de 3 stele cu demipesiune si de la 40 euro pentru un hotel de 4 stele.
 

Cat costa un sejur cu avionul


Cea mai simpla metoda de a te caza rapid la hotel si a merge la plaja este sa optezi pentru o oferta cu avionul. Ofertele charter pentru Corfu costa de la 390 euro de persoana. In pret sunt incluse o saptamana de cazare intr-un hotel de 3 stele fara masa, biletul de avion, transferul si asistenta turistica.

In Zakynthos, ofertele charter sunt disponibile din iunie pana in septembrie. O saptamana costa aici de la 500 euro de persoana, varianta cu avion inclus. Cele mai mici preturi pentru Rhodos se gasesc la hotelurile de 2 si 3 stele, unde o saptamana costa 300 euro de persoana. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun sau fara masa, asistenta turistica, transferul, biletul de avion si taxele de aeroport.

Cat costa vacanta in Grecia pe cont propriu


Cei care doresc sa mearga cu masina personala pot alege ofertele de cazare cu transport individual. Unele dintre cele mai mici preturi sunt intalnite in Olympos Beach. Aici, o saptamana intr-o vila costa de la 70 euro de persoana.

Sursa foto : corfubyu.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea