Vacante

#shopping vacanta #dubai #barcelona #vacanta #paris #shopping dubai #destinatii vacanta #vacanta shopping # shopping paris

Cat te costa ofertele de vacanta la shopping in iarna 2012

Inceputul de an deschide sezonul reducerilor in marile orase europene. Cei care pleaca in vacanta de iarna dupa sarbatori gasesc pachete de vacanta pentru shopping in principalele metropole din Europa.
 

Shopping in Dubai
 

Dubai se afla in topul destinatiilor de vacanta pentru pasionatii de cumparaturi. Pe 20 ianuarie incepe Dubai Shopping Festival , unul dintre cele mai mari evenimente comerciale din intreaga lume, cu durata de o luna. Orasul are numeroase mall-uri si centre comerciale unde vizitatorii gasesc orice produs au nevoie, la preturi atractive. In 2011, Dubaiul si-a revendicat si cea mai vizitata destinatie din lume in 2011. Este vorba despre Dubai Mall, caruia mai mult de 54 de milioane de persoane i-au trecut pragul.

O vacanta in Dubai, in iarna 2012, costa 480 euro de persoana pentru o saptamana. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun si biletul de avion, alaturi de transfer intre hotel si aeroport. Asistenta turistica este si ea inclusa in pret.
 

Shopping la Paris
 

In Paris, miercuri, 11 ianuarie 2012 se da startul sezonului de reduceri. Cei care vor sa cumpere haine de marca, parfumuri, lenjerie, aparatura sau alte produse de calitate, la preturi mici, gasesc in capitala luminilor o multime de oferte atractive. Cazeaza-te intr-un hotel aflat intr-o zona comerciala pentru a avea acces mai rapid in magazine.

Un pachet de 3 nopti de cazare costa 230 euro de persoana intr-un hotel de 3 stele. Oferta asigura cazarea cu mic dejun, precum si biletul de avion.
 

Shopping in Barcelona
 

Barcelona este un alt oras atractiv in iarna pentru pasionatii de shopping. Sezonul reducerilor se deschide aici la sfarsitul primei saptamani din ianuarie.

O vacanta de 4 zile in Barcelona costa 265 euro de persoana intr-un hotel de 4 stele. Pachetul asigura 3 nopti de cazare cu mic dejun si bilet de avion. Pentru categoria 5 stele, un sejur de 4 nopti costa de la 255 euro de persoana. Oferta asigura cazarea cu mic dejun, fara transport.


Sursa foto: historicthirdward.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea