Vacante

#tenerife #palma de mallorca #costa brava # vacanta la mare #vacanta spania # oferte spania 2012

Cat te costa o vacanta la mare in Spania, in vara 2012

Spania este una dintre destinatiile preferate ale romanilor pentru vacanta de vara. Exista numeroase oferte charter pentru Spania in statiunile de pe litoral, pe insule si in orasele din care se ajunge rapid la plaja.

Iata in continuare cat costa vacanta de vara 2012 in Spania:
 

Vacanta de vara pe litoralul spaniol


Turistii pot alege un pachet de vacanta in Costa Brava, Costa Dorada, Costa de Azahar, Costa de Almeria, Costa Blanca, Costa del Sol etc.

In Costa Brava exista oferte charter cu avion, cu plecari din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Targu Mures. O saptamana la un hotel de 3 stele din Costa Brava, cu doua mese pe zi, costa de la 340 euro de persoana. La categoria 4 stele, o saptamana costa de la 380 euro de persoana. Astfel de pachete includ biletul de avion, transferul, taxele de aeroport, cazarea cu masa, asistenta turistica si bagajul de mana. Se plateste sumplimentar pentru bagajul de cala.

In Costa de Almeria, o vacanta de o saptamana costa de la 380 euro de persoana in iunie, intr-un hotel de 4 stele cu demipensiune.
 

Vara 2012 in Tenerife


Cei care opteaza pentru Tenerife gasesc hoteluri variate, de la cele cu mic dejun la cele cu all inclusive. La un hotel de 4 stele din Costa Adeje, o saptamana costa de la 670 euro de persoana pentru cazarea cu mic dejun si de la 780 euro pentru unul all inclusive. Pachetele asigura cazarea cu mese, transportul cu zbor charter, transferul, asistenta turistica si asigurarea medicala. La aceste sume se adauga o taxa de aeroport de 115 euro de persoana.
 

Vara 2012 in Mallorca


O alta destinatie perfecta pentru vara este Mallorca. Aici, in Playa de Palma, o vacanta de o saptamana incepe de la 450 euro de persoana pentru un hotel de 3 stele cu mic dejun. La categoria 4 stele, o saptamana costa de la 500 euro de persoana pentru cazare cu demipensiune. Pachetul de vacanta include transportul cu avionul cursa charter, cazarea cu masa, transferul si asistenta turistica. Taxele de aeroport se platesc separat, insemnand 95 euro de persoana si sunt obligatorii.

Sursa foto : culturespain.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea