Vacante

# pret vacanta #vacanta # vacanta romania #vacanta castel #castel romania

Cat te costa o vacanta la castel in Romania

O vacanta neobisnuita o poti avea in Romania, la un castel. Unele castele de pe teritoriul tarii au fost reconditionate si transformate in unitati de cazare pline de farmec. Tot aici au loc diverse evenimente, de la conferinte la nunti si petreceri de sarbatori.

Castelele organizeaza evenimente pentru companii, nunti, petreceri si au pachete speciale pentru perioada sarbatorilor. Pentru cuplurile de indragostiti, un weekend la castel, intr-o camera cu pat cu baldachin, poate fi o escapada perfecta.

Iata cat te costa o vacanta la castel in Romania:


Castelul Haller, Ogra


Castelul Haller se afla in localitatea Ogra din judetul Mures si este un monument istoric transformat astazi in pensiune. Castelul a fost construit in secolul al XVII-lea si a servit ca proprietate privata pentru mai multe familii nobiliare. Camerele pensiunii sunt amenajate cu mobilier vechi. Castelul dispune si de o crama veche, unde se fac degustari de vinuri romanesti. O camera la Castelul Haller costa de la 180 lei pe noapte.


Castelul Sturdza, Miclauseni


Castelul sau Palatul Sturdza, din Miclauseni, judetul Iasi, este un castel construit in stil neogotic la sfarsitul secolului al XIX-lea. Castelul a apartinut lui Gheorghe Sturdza si sotiei sale, Maria. Castelul pune la dispozitia turistilor sai camere renovate si apartamente cu baie proprie, un restaurant, o sala de conferinte, una de sport, precum si o gradina de vara. O camera costa aproximativ 50 lei pe noapte.


Castelul Templul Templierilor, Alba


Castelul Templul Templierilor se afla in apropiere de Aiud. Aici, turistii platesc de la 160 lei pentru o noapte de cazare. Se ofera si pachete de cazare cu nopti in plus, gratuite, in anumite perioade din an. Tot la acest castel se poate sarbatori Craciunul sau Revelionul.


Castelul Mikes, Covasna


Castelul Mikes este un monument de secol XVI, construit pe o fosta cetate fortificata. Castelul se afla in localitatea Zabala din judetul Covasna. Turistii platesc de la 45 euro pe noapte pentru o camera.

Sursa foto: skyscrapercity.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea