Vacante

#italia #venetia #carnaval

Cat te costa o vacanta la Carnavalul de la Venetia 2011

Intre 26 februarie si 8 martie 2011 are loc Carnavalul de la Venetia, unul dintre cele mai importante evenimente turistice din Italia. Cei care doresc sa ajunga la carnaval gasesc deja pachete special concepute pentru acest eveniment cultural. Cu toate acestea, Carnavalul de la Venetia atrage turisti din toata lumea, astfel incat Venetia devine un oras costisitor in perioada festivitatilor. De aceea, este important sa-ti planifici cu grija aceasta calatorie si sa alegi cel mai bun pret.

Oferte de vacanta la carnavalul de la venetia 2011
 

Cei care vor sa mearga cu autocarul gasesc oferte atractive la agentiile de turism din Romania. De exemplu, o saptamana costa de la 299 euro de persoana, conform agentiei Interra Travel. Pachetul asigura 3 nopti in Venetia, restul timpului fiind petrecut in alte metropole europene: Viena, Budapesta.

Pentru varianta cu avionul, pretul este doar putin mai mare, insa pentru o durata mai scurta. O vacanta de 4 zile la Carnavalul de la Venetia 2011 costa 339 euro de persoana, conform agentiei Paralela 45 sau turism . La aceasta suma se adauga taxele de aeroport (115 euro de persoana), precum si celelalte cheltuieli: intrari la obiectivele turistice, excursii optionale etc.
 

Oferta Carpatair pentru Carnavalul de la Venetia 2011
 

Compania aeriana Carpatair a lansat un pachet turistic dedicat Carnavalului de la Venetia 2011. Pachetul include transport cu avionul dus-intors si 3 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Venetia. Pachetul costa de la 298 euro de persoana, la care se adauga unele taxe.

Pe langa acest pachet, compania ofera posibilitatea turistilor de a se inscrie la evenimentele la care doresc sa participe. De exemplu, turistii pot sa selecteze si sa rezerve in avans bilete la excursii, cine dansante, dineuri, banchete, concerte etc.

Programul carnavalului si preturile la evenimente sunt disponibile pe site-ul oficial Carpatair.
 

Evenimente in cadrul Carnavalului
 

Evenimentele private din cadrul Carnavalului de la Venetia sunt disponibile contra cost, in limita locurilor existente. Preturile variaza de la 50 euro, cele mai mici preturi la bilete, la aproape 500 euro, cele mai scumpe evenimente.

Pentru o cina dansanta (Il Minuetto”), participantii platesc cate 250 euro de persoana. O plimbare cu gondola si o cina costa 220 euro de persoana, iar o ciocolata calda intr-o cafenea venetiana, cu costume de carnaval, costa 50 euro de persoana. Printre cele mai costisitoare evenimente sunt petrecerile cu dans, precum Ballo Tiepolo, unde participantii scot din buzunar 490 euro de persoana.

Gasesti oferte pe site-ul Carpatair, la unele agentii de turism din Romania si direct pe site-ul oficial al evenimentului:
 

Afla detalii despre editia din acest an a carnavalului si modalitati de a plati cat mai putin din articolul Carnavalul de la Venetia 2011 celebreaza femeia si eleganta secolului al XIX-lea.
 

Cat te costa atractiile turistice
 

Pe langa evenimentele din cadrul programului carnavalului, poti merge sa vezi principalele obiective turistice din Venetia. Pietele si bisericile din Venetia merita o vizita, in frunte cu Basilica di San Marco si Piazza San Marco. Astfel de obiective turistice sunt gratuite. Pentru celelalte, platesti intre 3 si 16 euro, in functie de obiectivul respectiv.

Una dintre cele mai scumpe atractii turistice este Galleria dell'Accademia, unde un bilet de intrare costa 16.5 euro de persoana.  In schimb, vizitarea Casei lui Carlo Goldoni te costa numai 2.5 euro. De asemenea, iti poti face un abonament cu 12 euro pentru a vedea mai multe obiective, precum Palatul Dogilor si Muzeul National de Arheologie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea