Vacante

#vacanta #viena #martie #vacanta viena

Cat te costa o vacanta in Viena in martie 2012

Primavara constituie unul dintre cele mai bune momente pentru o escapada in Viena . Metropola gazduieste concerte si opere, obiectivele turistice nu sunt extrem de aglomerate, iar magazinele isi asteapta clientii cu preturi atractive.


Ce poti face in martie in Viena


Cei care isi doresc sa asiste la un concert pot merge in Imperial Hall, unde au loc spectacole sustinute de Vienna Royal Orchestra pe toata durata lunii martie. Pretul unui este intre 40 si 90 euro. In Palais Palffy au loc Vienna Walzer Concerts, spectacole pe muzica de Mozart si Strauss. La Palatul Schonbrunn se organizeaza tururi urmate de cina si concert.

Sarbatorile de 1 Martie si 8 Martie constituie in 2012 un alt prilej pentru a vizita metropola vieneza. Intr-o scurta vacanta de 4-5 zile ai posibilitatea sa vezi principalele atractii turistice ale orasului si chiar sa faci excursii in imprejurimi. Se pot vizita pavilionul de vanatoare de la Mayerling, manastirea Heiligenkreuz sau castelul Liechtenstein.

O alta atractie a orasului in aceasta perioada este cea a magazinelor. Amatorii de shopping pot da o fuga in Viena pentru a cumpara produse de marca la preturi accesibile. O destinatie atractiva pentru cumparaturi este Shopping City Sud, un centru comercial cu magazine cunoscute precum Zara, Ikea, , Mango, Benetton, Body Shop, , Esprit etc.


Cat te costa vacanta in Viena in martie 2012


Un circuit de 5 zile in Viena costa 290 euro de persoana, cu autocarul. O oferta de 3 zile la shopping in Viena costa 190 euro de persoana.

Cei interesati de partea culturala pot opta pentru o oferta de vacanta care include vizite in Viena, padurea Vieneza, Mayerling, Seegrotte, Budapesta, Bratislava etc. Turistii pot opta si pentru o cina traditionala sau o croaziera pe Dunare.

Astfel de programe sunt efectuate cu autocarul si includ mai multe atractii turistice si . O vacanta de 6 zile costa in jur de 200 euro de persoana. In pret sunt incluse cazarea cu mic dejun, autocarul, precum si ghidul si tururile locale de oras.

Sursa foto: orangesmile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea