Vacante

#bani in vacanta #turism #sfaturi vacanta #vacanta septembrie

Cat te costa o vacanta in septembrie 2012

In septembrie ofertele de vacanta sunt diversificate, de la sejururi pe litoral la tratamente balneare, vacante all inclusive si city break-uri. Preturile pornesc de la 200 euro si pot ajunge la 2000 euro, in functie de destinatie si de durata calatoriei.

Iata ca costa o vacanta in septembrie 2012:

Circuite in septembrie 2012

Luna septembrie este o perioada buna pentru circuite. Vremea este frumoasa, fara ca temperaturile sa mai atinga cotele din iulie si august. In unele destinatii turistice preturile sunt scazute ca pentru final de sezon, iar paleta de oferte este foarte diversificata.

Unele dintre cele mai lungi circuite sunt cele din destinatii indepartate precum Nepal sau Egipt. Un circuit de 16 zile in Nepal costa in jur de 1800 euro de persoana.

Exista, apoi, circuitele in Europa: circuite in Praga, Franta, Londra, Berlin, Sardinia, Spania etc. Un circuit de 10 zile in Croatia, in septembrie, costa in jur de 400 euro de persoana. Pe langa aceste destinatii, exista circuite in tarile favorite ale romanilor: Turcia, Grecia, Bulgaria. Un circuit de o saptamana in Istanbul si alte destinatii din Turcia costa 230 euro de persoana.

Vacanta in statiunile balneare din Romania

In septembrie exista oferte de vacanta in statiunile balneare din Romania pentru cei care isi doresc sa petreaca cateva zile relaxante. La Baile Felix sau Baile 1 Mai, pachetele de vacanta includ si un tratament. O vacanta la o pensiune costa 400 lei pentru 5 nopti de cazare.

Vacante all inclusive in septembrie 2012

La finalul sezonului estival exista in continuare pachete de vacanta all inclusive in statiunile de pe litoral, in Grecia si Turcia. In Grecia, de exemplu, pe insula Corfu, o saptamana all inclusive intr-un hotel de 5 steel costa 600 euro de persoana.

City break in Europa in septembrie 2012

O alta posibilitate de vacanta o reprezinta ofertele city break. Incepand cu luna septembrie, astfel de oferte sunt din nou la moda si au preturi accesibile. Un city break de 4 zile in Roma costa de la 250 euro de persoana.

Foto: concierge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea