Vacante

#vacanta #paris #vacanta revelion # revelion 2012 # vacanta sarbatori # vacanta paris

Cat te costa o vacanta in Paris de Revelion 2012

Orasul Luminilor nu este niciodata mai stralucitor decat de Revelion. Paseste in 2012 intr-unul dintre cele mai frumoase orase europene !

Cei care vor sa experimenteze Anul Nou pe strazile Parisului trebuie sa mearga in principalele locuri unde se aduna multimile: Arcul de Triumf si Champs Elysees . Cluburile si restaurantele ofera pachete speciale pentru noaptea trecerii dintre ani.

O alta posibilitate o reprezinta vaporasele de pe Sena. Participantii au parte de muzica, dans, distractie si nu in ultimul rand, de preparate specifice bucatariei franceze. Ofertele de petreceri pe vaporase incep de la 65 euro de persoana.
 

Cat te costa un sejur in Paris de Revelion
 

Cei care doresc sa vada Parisul de Revelion trebuie sa plateasca in jur de 500 euro pentru minisejururi de 4-5 zile.

Astfel, o vacanta de 5 zile la un hotel de 3 stele costa 400 euro. In pret sunt incluse 4 nopti de cazare cu mic dejun, biletul de avion, transferul de la aeroport si un tur de oras cu ghid. Aceeasi oferta la categoria 4 stele costa 500 euro de persoana. Exista, insa, si oferte mai costisitoare. De exemplu, la un hotel de 3 stele, un minisejur de 3 nopti costa 620 euro de persoana.

O alta posibilitate o reprezinta ofertele individuale de cazare. Cele mai mici preturi incep de la 32 euro pe noapte, pentru hotelurile de 2 stele. La categoria 3 stele preturile ajung la 65 euro pe noapte, in timp ce la 4 stele, costul unei camere este de aproximativ 90 euro pe noapte.

Revelionul poate fi ocazia ideala de a merge la Disneyland cu familia. O vacanta de 5 zile costa 540 euro de persaona, cazare cu mic dejun si bilet de avion. Pentru copii se acorda discounturi in functie de varsta.

Pentru cei cu un exista ofertele de Revelion in Paris cu autocarul, la hoteluri de 2 stele. O vacanta de 8 zile costa 400 euro de persoana si ofera ocazia turistilor sa treaca prin alte destinatii atractive precum Budapesta, Salzburg, Viena, Luxembourg , Nurnberg, Munchen, Valea Rinului.
 

Sursa foto: oreveillon.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea