Vacante

#turism #destinatii vacanta # buget vacanta # vacanta de toamna #costuri vacanta

Cat te costa o vacanta in octombrie 2012

O vacanta la mijloc de toamna este o solutie potrivita pentru cei care vor sa calatoreasca in extrasezon. In tarile calduroase cum sunt Turcia si Tunisia, luna octombrie este perfecta pentru plimbari lungi si vizitarea obiectivelor turistice. Tot la mijlocul toamnei este o perioada potrivita pentru vacante in destinatii exotice, indepartate, precum Maldive.

Iata cateva destinatii potrivite pentru calatorii in luna octombrie si preturile practicate de operatorii de turism:

Vacanta in octombrie in Tunisia

Tunisia este una dintre destinatii specifice sezonului de toamna. Temperaturile sunt mai placute decat in perioada verii si poti face circuite sau poti opta pentru un sejur intr-unele dintre cele mai cunoscute destinatii turistice ale sale: Hammamet, Sousse, Yasmine Hammamet, Mahdia etc.

O saptamana de vacanta in Sousse, la un hotel de 3 stele, costa de la 400 euro de persoana. Pachetul asigura cazarea cu doua mese pe zi, biletul de avion, asistenta turistica si diverse taxe.

Vacanta in Turcia in octombrie 2012

Turcia este una dintre cele mai bune destinatii pentru o vacanta la mijlocul toamnei. Pe langa resorturile hoteliere de lux, in Turcia poti vizita o multime de situri arheologice, muzee, bazaruri, parcuri acvatice si poti face plimbari lungi in aer liber pentru a admira atractii naturale unice.

In statiunea Belek, o vacanta ultra all inclusive intr-un hotel de 5 stele te costa 460 euro. Antalya ramane destinatia principala pentru vacantele in Turcia. Cei care nu sunt interesati de litoral au posibilitatea sa opteze pentru un circuit in Turcia sau sa petreaca cateva zile la Istanbul.

Destinatii indepartate pentru un concediu in toamna 2012

Pentru cei care au suficient timp liber incat sa se deplaseze pe distante mari exista oferte de vacanta in destinatii indepartate. Astfel, in octombrie, destinatiile exotice la moda sunt Maldive, Havana, Cancun, Cuba, Bolivia, Peru etc.

Un circuit de 13 zile in Cuba costa 2300 euro de persoana. Cei care isi doresc o vacanta romantica pot merge la plaja in Maldive, cu aproximativ 3000 euro pentru doua persoane. Un astfel de sejur include 10 nopti de cazare cu doua mese pe zi si biletele de avion. Destinatiile exotice sunt recomandate pentru atractiile culturale si pentru sporturile de apa.

Circuite europene in octombrie 2012

Tot in octombrie este o perioada buna pentru vizitarea destinatiilor europene. Agentiile de turism au oferte in Anglia, Franta, Italia, Madeira etc. Un circuit in Anglia de 6 zile costa in jur de 680 euro de persoana. Pretul include biletul de avion, cazarea cu mic dejun, precum si un tur panoramic al orasului.

Sejur in Egipt in toamna 2012

Egiptul este o alta destinatie recomandata de operatorii turistici celor care vor sa faca plaja si baie in mare in toamna. O saptamana all inclusive la Marea Rosie, intr-un hotel de 5 stele, costa de la 500 euro de persoana. Pretul asigura cazarea, biletul de avion, transferul de la aeroport si asistenta turistica.

Foto: wdtprs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea