Vacante

#vacanta #costuri #preturi #februarie

Cat te costa o vacanta in luna februarie

In februarie, principalele destinatii turistice sunt cele exotice si indepartate, pe de o parte si destinatiile unde au loc evenimente importante , pe de alta parte. Preturile unor astfel de vacante incep de la 300-400 euro si ajung la peste 2000 euro de persoana.


Carnavalul din Sicilia


Pe langa Carnavalul de la Rio de Janeiro sau cel din Venetia, in Sicilia are loc in luna februarie Carnavalul de la Acireale. Evenimentul ofera publicului un spectacol de culoare, cu decoruri special concepute, care alegorice, masti satirice, parade, confetti. Carnavalul de la Acireale isi are originile in festivitatile saturniene din Antichitate, in cadrul carora oamenii se rugau zeilor pentru o recolta bogata.

O vacanta de 6 zile in Catania in perioada carnavalului costa in jur de 400 euro de persoana. Pretul include, pe langa bilet de avion si cazare cu mic dejun, alte servicii si facilitati: excursii in imprejurimi, transport local cu autocarul, ghid roman, tur de oras.


Circuit in India


Luna februarie este o perioada buna pentru a face excursii in India. Circuitele organizate de agentii au durata mai mare de o saptamana si costa in jur de 1300 euro de persoana. Pe langa bilet de avion si cazare, pretul asigura si tururi private, transferuri si vizitele incluse in program.


Sejururi in Thailanda


Cine isi doreste sa faca plaja in ultima luna din iarna poate alege in februarie o destinatie indepartata precum Thailanda. O vacanta de 13 zile intr-o statiune de pe litoral costa de la 1100 euro de persoana. La acest pret se adauga alte cheltuieli pentru taxe.


Sejur in Punta Cana


Republica Dominicana este una dintre destinatiile recomandate pentru sfarsitul iernii. O saptamana de vacanta intr-o statiune din Punta Cana costa in jur de 1400 euro all inclusive, cu zbor dintr-un oras european.


City break-uri in Europa


Profita de ofertele city break din urmatoarea perioada. Astfel de pachete de vacanta au preturi atractive, care incep de la 200 euro pentru mini sejururi de 4 zile. Astfel, o escapada de 3 nopti in Viena costa 230 euro de persoana, pret in care sunt incluse cazarea cu mic dejun, precum si biletul de avion.

Sursa foto: travel.aol.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea