Vacante

#vacanta #vacanta_iarna #craciun 2011 # revelion 2012 # vacanta in decembrie

Cat te costa o vacanta in decembrie 2011

Luna decembrie constituie un moment bun pentru o vacanta inca din prima zi. Operatorii de turism propun oferte pentru 1 Decembrie si inceputul de luna, cat si vacante pentru Craciun si revelion. Preturile la aceste pachete cresc, in general, in acelasi sens calendaristic.
 

Cat te costa vacanta de 1 Decembrie
 

Cei care isi iau concediu vineri, pe 2 decembrie, pot profita de un weekend prelungit pentru a face o escapada la munte sau chiar in strainatate. Poti alege o statiune de pe Valea Prahovei sau o pensiune intr-o statiune balneara. 1 Decembrie, insa, poate fi petrecut si in strainatate, intr-o destinatie insorita precum Dubai.

O camera costa 100 lei pe noapte in Azuga, la o pensiune de 3 margarete, doar cazare sau 120 lei pe noapte, cu mic dejun. La o vila din aceeasi categorie, pretul este de 95 lei pe noapte in timpul saptamanii si 100 lei in weekend.

Cei interesati de tratamente intr-o statiune gasesc oferte speciale in programul turistic Decada Balneara. In Moneasa, la un hotel de 3 stele, un pachet de 9 nopti cu tratament costa 750 lei de persoana. Oferta este valabila pentru inceputul lunii decembrie intr-un hotel de 3 stele.

Cei care dispun de suficient timp si vor sa plece la caldura pot alege Dubaiul. O saptamana de vacanta costa 680 euro de persoana. Pretul asigura biletul de avion, 7 nopti de cazare cu masa la un hotel de 4 stele, transferul si asistenta turistica.
 

Excursii in decembrie
 

In decembrie se pot face circuite in destinatii indepartate, precum Brazilia. O vacanta de lunga durata , de 13 zile, costa de la 1800 USD de persoana. O astfel de vacanta ofera turistilor posibilitatea de a vedea multe dintre cele mai frumoase atractii ale Braziliei, de la Rio de Janeiro la Iguassu, Manaus, Bahia sau Salvador .
 

si
 

Sfaristul lunii se incheie cu ofertele destinate celor care pleaca undeva de sarbatori. Ca in fiecare an, vacantele de Craciun sunt ceva mai ieftine decat cele pentru Anul Nou. O vacanta de Craciun intr-o piata europeana costa in jur de 450 euro de persoana, in timp ce un sejur de Anul Nou depaseste de obicei 500 euro.
 

Sursa foto: shadowness.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea