Vacante

#martisor #vacanta 2012 # pret vacanta #vacanta martisor #vacanta primavara

Cat te costa o vacanta de Martisor in 2012

constituie inceputul calatoriilor de primavara. De , ai ocazia sa descoperi unele dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta de la inceputul noului sezon. Capitalele europene sunt printre cele mai ieftine locuri in care sa faci o evadare de cateva zile.

Iata in continuare unele dintre cele mai atractive si cele mai ieftine destinatii de sub raport calitate-pret, cu transportul inclus:
 

1 Martie la Viena


Nu exista din care sa lipseasca Viena. In primavara, preturile vacantelor in Viena sunt mai mici decat cele din preajma sarbatorilor de iarna. O vacanta de 5 zile cu autocarul costa de persoana. De Martisor , poti face plimbari in aer liber prin Viena pentru a vedea atractiile turistice si poti opta pentru o masa traditionala, la o crama.
 

Vacanta de Martisor in Romania


Multi hotelieri si proprietari de pensiuni ofera pachete de vacanta special concepute pentru 1 Martie si 8 Martie. Poti alege o vacanta in Delta Dunarii, intr-o statiune montana sau balneara. La Brasov, o camera costa 120 euro pe noapte la vila. Cei care nu au ajuns inca in Delta Dunarii gasesc oferte de croaziere cu vaporasul pe Dunare.
 

Martisor la Budapesta


Budapesta ramane una dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta, in special in primavara. Cei care doresc sa descopere atractiile turistice si sa incerce unul dintre centrele termale de aici va plati pentru o minivacanta in jur de 200 euro. Astfel, un sejur de 4 zile costa 210 euro de persoana, suma in care sunt incluse cazarea cu mic dejun si biletul de avion.
 

Martisor in Roma


Roma este o destinatie deosebit de calduroasa in sezonul de vara, de aceea, una dintre cele mai bune perioade pentru a vizita orasul este in primavara. Metropola este mai putin aglomerata, iar atractiile sunt aproape infinite. O vacanta de 4 zile costa 220 euro de persoana. Pretul asigura biletul de avion cu zbor low cost, cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 sau 4 stele si taxele de aeroport.

Sursa foto: .nl
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea