Vacante

#city-break #vacanta 1 mai #vacanta 1 mai 2012 # 1 mai 2012

Cat te costa o vacanta de 1 Mai in primavara 2012

In 2012, ziua de 1 Mai este la inceput de saptamana, astfel incat cei care isi doresc o vacanta isi pot lua un weekend prelungit.
 

City break in Europa


Una dintre cele mai potrivite oferte pentru minivacanta de 1 Mai este cea a unui city break. Daca ai la dispozitie intre 3 si 5 zile poti vizita o metropola europeana. In Viena, o scurta vacanta de 4 zile costa 335 euro , pret in care sunt asigurate cazarea cu mic dejun, asistenta turistica, transferul de la aeroport si biletul de avion.

Daca alegi Bruxelles, poti petrece 5 zile intr-unul dintre cele mai moderne si elegante orase din Europa. O oferta city break in Bruxelles te costa 460 euro.

Gasesti oferte de city break si fara transport, acesta putand fi oferit la cerere. Astfel, in Budapesta, o vacanta de 3 zile costa in jur de 225 euro de persoana.
 

La plaja in Bulgaria


Bulgaria este una dintre cele mai atractive destinatii in 2012, gratie preturilor si distantei mici. De 1 Mai, gasesti oferte de la hotelurile de 2 stele la cele de 5 stele. La un hotel de 5 stele din Nessebar platesti de la 37 euro pe noapte de persoana, in timp ce la categoria 4 stele gasesti preturi de 19 euro pe noapte. In statiunea Duni, la un hotel de 4 stele all inclusive, un adult plateste 40 euro pe noapte pentru o camera dubla.
 

1 Mai 2012 la mare in Romania


Litoralul romanesc este destinatia predilecta pentru vacanta de 1 Mai. La un hotel de 4 stele din Mamaia, un loc intr-o camera dubla costa 95 lei pe zi, de persoana, cazare cu mic dejun. Pentru categoria 3 stele, un loc costa de la 70 lei pe zi, iar la categoria 2 stele superior, de la 60 lei.

In Eforie Nord, o vila cu o capacitate de 6 persoane poate fi inchiriata cu 400 lei pe zi pentru sejururile de minim 2 nopti. In Neptun-Olimp, o camera la un hotel de 3 stele costa 40 lei pentru sejururile de minim 3 nopti.
 

1 Mai 2012 in Grecia


In Paralia Katerini, o vacanta de o saptamana costa in jur de 100 euro de persoana. In pret sunt asigurate transportul cu autocarul, cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 2 sau 3 stele, asistenta turistica si 1-2 excursii oferite bonus.

Sursa foto : wikipedia.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea