Vacante

# destinatie de vacanta # vacanta de toamna #calatorie #vacanta noiembrie

Cat te costa o calatorie in noiembrie si unde poti pleca

In noiembrie mai putina lume calatoreste de placere. Cu toate acestea, cei care au suficient timp la dispozitie pot profita pentru a calatori in destinatii indepartate. Unele dintre destinatiile recomandate pentru sfarsitul toamnei sunt China, India, Curacao, Africa de Sud, Bangkok, Mexic, Fipiline, Cambodgia, Guatemala sau Peru.
 

Cat te costa o vacanta in noiembrie in destinatiile indepartate


O destinatie exotica recomandata pentru luna noiembrie este Maldive. Aici, pretul unei vacante porneste de la 1400 euro de persoana si poate ajunge la 1900 euro, in functie de cazarea aleasa. Pachetul include biletul de avion, 7 nopti de cazare cu masa si transferul de la aeroport.

In Republica Dominicana, o vacanta de o saptamana intr-o destinatie populara precum Punta Cana costa de la 1200 euro de persoana. Pachetul asigura transportul cu avionul, cazarea all inclusive si transferul de la aeroport.

America de Sud este una dintre cele mai potrivite destinatii pentru vacante de lunga durata la final de toamna. Astfel, o vacanta de 17 zile in destinatii precum Lima si Rio de Janeiro costa de la 3000 euro de persoana.

Alte destinatii recomandate pentru ultima parte a toamnei sunt India si Nepal. Acestea sunt tot vacante de lunga durata, cu un pret care porneste de la 1700 euro.
 

Alte destinatii pentru luna noiembrie


In noiembrie sunt si alte destinatii, mai apropiate, pe care le poti vedea. Una dintre cele mai ieftine este Ciprul. Aici, in noiembrie o saptamana te costa 290 euro. In aceasta suma sunt incluse biletul de avion, transferul de la aeroport, 7 nopti de cazare cu doua mese pe zi si asistenta turistica.

Tot in noiembrie au loc si diverse evenimente culturale. De exemplu, in aceasta perioada din an se poate merge intr-o metropola europeana pentru a vedea concertul artistului preferat. La sfarsitul lunii noiembrie, in Amsterdam are concert Andre Rieu. Un pachet de tip city break, cu bilet la concert inclus, costa de la 300 euro de persoana.

Sursa foto: south-african-hotels.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea