Vacante

# vacanta sarbatori #vacanta #craciun #bratislava

Cat te costa Craciunul in Bratislava

este una dintre cele mai atractive metropole europene pentru turistii romani care isi petrec in strainatate. Daca in orase mai populare precum Viena si Praga preturile sunt mai mari, Bratislava este mai putin costisitoare, dar la fel de frumoasa.

Cel mai mare oras al Slovaciei si capitala a tarii, Bratislava este o destinatie atractiva pe toata durata anului si cu atat mai mult de sarbatori. Partea veche a orasului si castelul constituie principalele atractii. La acestea se adauga muzeele si gastronomia locala, care se lauda cu vinuri de calitate si preparate apetisante. Orasul este interesant si are cate ceva pentru fiecare, fiind atractiv atat pentru cuplurile dornice de o vacanta romantica , cat si pentru familii. In plus, Bratislava are o viata de noapte intensa, restaurante si localuri unde cei tineri se pot distra.

La sfarsitul lunii noiembrie se deschid pietele de Craciun, care isi primesc vizitatorii pana spre finalul lui decembrie. Principalele targuri de Craciun se afla in pietele Hviezdoslavovo, Main Square si Frantiskanske Square. Turistii gasesc aici decoratiuni de sarbatori, precum si mancare si bautura traditionala. In Main Square se afla bradul cel mare de Craciun, iar in Piata Hviezdoslavovo vizitatorii pot admira o scena a nativitatii, realizata din lemn.
 

Cat costa vacanta de Craciun in Bratislava

Bratislava face parte in general din circuitele turistice care includ opriri in Budapesta, Praga sau Viena. Exista, insa, si oferte de city break si sejururi in acest oras, inclusiv de Craciun.

Preturile pentru cazare sunt destul de atractive in Bratislava. La un hotel de 4 stele din centrul orasului, o camera costa 33 euro pe noapte, pentru un sejur de minim 3 nopti. Oferta include cazarea cu mic dejun.

Cei care opteaza pentru o excursie cu autocarul au sansa de a vizita mai multe metropole europene. Astfel, un circuit de 6 nopti costa 160 euro de persoana si include opriri in Budapesta, Viena, Bratislava si Praga. O astfel de vacanta ofera posibilitatea de a simti spiritul Craciunului in unele dintre cele mai frumoase orase europene si de a vizita atractiile turistice ale acestora.
 

Sursa foto: slovakia.travel
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea