Vacante

#servicii #companii aeriene #taxe #taxe optionale #servicii optionale

Cat sunt taxele pentru serviciile optionale ale companiilor aeriene

Companiile aeriene pun la dispozitia pasagerilor multe servicii optionale pentru un plus de confort. Afla cat te costa aceste servicii, in functie de compania aeriana.


Taxa de rezervare


Compania aeriana Wizz Air percepe o taxa de rezervare in functie de modalitatea de plata. Astfel, pentru MasterCard, Visa, taxa este de 34 lei pentru fiecare zbor, de pasager. Pentru Mastro, taxa este 25 lei, pentru transfer bancar, taxa este 17 lei.


Taxa de membru


Clientii companiei pot sa devina membri Wizz Discount Club contra unei sume de 135 lei pe an. Membrii au reduceri la biletele de avion de peste 50 euro.

Pachetul Wizz Premium include cateva dintre cele mai cautate servicii aeriene, la un pret de 45 euro. Astfel de servicii sunt: bagaj de cala, loc cu spatiu suplimentar pentru picioare sau loc pe primul rand, inregistrare la aeroport etc.


Garantia de ajungere la timp a avionului


Un alt serviciu este garantia de ajungere la timp la destinatie. Serviciul costa 10 euro si implica un cont Wizz Air creditat cu 100 euro de pasager in cazul zborurilor intarziate cu cel putin o ora.


Airport lounge - saloanele din aeroporturi


Compania Air France pune la dispozitia pasagerilor sai saloane contra cost. Astfel de spatii sunt amenajate cu echipamente office, internet wireless, patiserie, scaune confortabile, ziare etc. Accesul este gratuit pentru pasagerii Flying Blue Silver, Gold si Platinum.

Ceilalti pasageri pot avea acces in aceste saloane contra unei taxe intre 25 si 30 euro pentru aeroporturile din Europa, Asia, Oceanul Pacific, Orientul Mijlociu si Africa. In Statele Unite, America Latina si Canada, taxa aeroport lounges este intre 30 si 50 dolari.

La Blue Air, accesul in Business Lounge are pretul de 20 euro de persoana.


Alegerea locului


La Air France se poate opta pentru serviciul "Seat Plus", disponibil in cabina Voyageur, care ofera mai mult loc la picioare. Serviciul costa 50 euro pentru zborurile cu durata de pana in 9 ore, 70 euro pentru zborurile cu durata de peste 9 ore. Serviciul este gratuit pentru membrii Flying Blue Gold si Platinum.

La Germanwings, pasagerii isi pot alege locul in timpul procesului de rezervare sau dupa. Pentru un loc standard, taxa este de 8 euro. Pentru un loc cu mai mult spatiu la picioare, taxa este de 15 euro.


Check-in la aeroport


La compania aeriana Blue Air, pasagerii care nu fac check-in-ul online il mai pot face la aeroport, contra unei taxe de 10 euro.

Sursa foto: airport-int.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea