Vacante

#litoral 2012 # vacanta la mare #vacanta italia #oferte italia 2012

Cat costa o vacanta la mare in Italia in vara 2012

Italia este o destinatie de vara mai putin populara in randul turistilor romani. Cu toate acestea, strainii care isi petrec concediul pe litoralul Italiei apreciaza frumusetea incontestabila a locurilor, serviciile civilizate si numeroasele activitati de petrecere a timpului liber.
 

La mare in Lignano Sabbiadoro


Intre Venetia si Trieste se afla statiunea Lignano, premiata de mai multe ori cu "Steagul albastru al Europei". Turistii gasesc aici o plaja vasta cu nisip fin si numeroase posibilitati de a practica sporturile specifice unei zone de litoral. In timpul liber se pot face vizite la parcul tematic Gulliverlandia Aquarium, in parcul acvatic Aquaplash, la gradina zoologica, in parcul de distractii Strabilia Luna Park sau in Parcul Junior.

In Lignano, un apartament de 3 stele pentru doua persoane costa intre 30 si 85 euro pe zi, pret total, in functie de perioada aleasa pentru vacanta. In iulie-august, pretul este intre 75 si 85 euro. Intr-o vila de 3 stele, un apartament pentru doua persoane costa intre 40 si 100 euro pe zi. Se mai poate plati in plus pentru aerul conditionat circa 3 euro pe zi.
 

La mare in Riccione


Riccione este una dintre cele mai populare destinatii de pe litoralul Italiei datorita atmosferei animate de aici. Riccione este in topul statiunilor din nordul Italiei si atrage atat familisti, cat si tineri dornici de distractie. Statiunea pune la dispozitia vizitatorilor sai numeroase servicii si facilitati pentru adulti si copii. Se pot practica sporturi de apa, se face shopping in numeroasele magazine de aici, se organizeaza festivaluri, dar si petreceri in cluburile de noapte. Parcurile Aquafan si Oltremare sunt doua dintre principalele atractii turistice.

Intr-un hotel de 3 stele, o saptamana costa intre 350 si 600 euro de persoana. In pret sunt incluse cazarea in camera dubla cu demipensiune. Copiii cu varste intre 2 si 14 ani beneficiaza de discount.

La mare in Rimini


Rimini este o destinatie de litoral recomandata celor care isi doresc sa viziteze si atractii culturale in vacanta. Exista o serie de cladiri istorice si situri arheologice care pot fi vazute in timpul liber. Statiunea din estul Italiei atrage si turistii dornici de distractie si viata de noapte.

O vacanta de o saptamana costa intre 220 si 420 euro de persoana intr-un hotel de 3 stele cu demipensiune.

Sursa foto : smartertravel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea