Vacante

#vacanta #concurs #austria # vacanta austria #statiune austria

Castiga un sejur la ski in Austria

Ce-ai spune despre o vacanta pe schiuri in cea mai faimoasa destinatie pentru sporturile de iarna? Inscrie-te la concurs si castiga un sejur la ski in Austria pentru tine si o persoana draga intr-una dintre cele mai frumoase statiuni din Alpi!

Este simplu, tot ce ai de facut este sa urmezi cativa pasi simpli, disponibili in pagina de concurs de pe portalul Acasa.ro. Iata in continuare care sunt pasii si ce premiu te asteapta:

Pasul 1: Gaseste cele 10 produse ascunse in peisaj si umple sacul.

Pasul 2: Povesteste cui ai vrea sa faci cadou acest sac plin cu produse si de ce. Cea mai interesanta si originala poveste va fi declarata castigatoare.

Pasul 3: Da "Like" paginii de Facebook Faros.ro.
 

Unde iti vei petrece vacanta
 

Inscrie-te la concurs si ofera-ti sansa de a castiga o vacanta intr-una dintre cele mai frumoase statiuni montane austriece, Fieberbrunn. Aflata in Tirol, Fieberbrunn se bucura de cea mai multa zapada din regiunea alpina Kitzbuheler Alpen. Turistii aleg aceasta destinatie de vacanta pentru weekenduri la ski, vacante in familie, initiere in ski si scurte escapade montane.

Hotelul pus la dispozitie pentru castigatorul concursului este Austria Trend Alpine Resort, din Valea Pillersee. Inconjurat de muntii din Alpii Kitzbuheler, Austria Trend Alpine Resort ofera turistilor camere cu balcon, cu vedere spre munti. Vizitatorii hotelului beneficiaza de o piscina interioara, acces la sauna finlandeza, sauna bio, baie de aburi, dusuri spa, sala de fitness si servicii de masaj.

In aceasta statiune isi va petrece castigatorul 8 zile, impreuna cu o persoana insotitoare, la alegerea lui. Premiul oferit de catre agentia de turism Faros consta intr-un sejur de 7 nopti (8 zile) in Austria, pentru doua persoane. Pachetul de vacanta contine cazarea all inclusive in camera dubla standard, biletul de avion, transferul de la aeroport si taxele de aeroport. Plecarea se va face in decembrie, la o data aleasa ulterior de catre castigator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea