Vacante

#vacanta #vacanta revelion #preturi # vacanta craciun #vacante scumpe

Care sunt mai scumpe, vacantele de Craciun sau de Revelion?

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, turistii romani gasesc la operatorii de turism pachete complexe de vacanta. De Craciun se organizeaza spectacole de colide si se impodobeste bradul cu cei mici. De Revelion, turistii pot opta pentru o cina festiva sau o petrecere cu muzica si mancare traditionala.

Afla care dintre aceste pachete este mai scump: pachetul de Craciun 2012 sau pachetul de Revelion 2013:


Preturi Craciun 2012 si Revelion 2013 in Romania

De Craciun, destinatiile traditionale din Romania au pachete special concepute pentru aceasta sarbatoare.

In Valcea, de exemplu, la un conac, seara festiva de Craciun include cozonaci, prajituri, ceai si colinde. O minivacanta de Craciun costa 1300 lei de persoana. Pachetul asigura cazarea de 3 nopti cu mic dejun si cina de sarbatoare.

De Revelion, o vacanta la conac dureaza intre 5 si 6 nopti si costa de la 2000 la 2600 lei de persoana. In pachetul de Revelion 2013 sunt incluse cazarea cu 3 mese pe zi, masa festiva de Anul Nou, un banchet cu muzica si mancare, precum si un brunch in prima zi din noul an.

La un hotel de 4 stele din Bran, o vacanta de 6 zile de Craciun costa 1600 lei de persoana. Pachetul asigura cazarea de 5 nopti, doua mese pe zi, pranz festiv si evenimente dedicate copiilor: impodobirea bradului, vizita lui Mos Craciun, teatru de papusi etc. De Revelion, acelasi pachet costa 2500 lei de persoana. Petrecerea de Revelion este inclusa in pret.


Preturi Craciunul 2012 si Revelion 2013 in strainatate

O destinatie atractiva de sarbatori pentru turistii romani este Bulgaria, datorita apropierii de Romania si a preturilor accesibile. In Bulgaria, in sezonul rece cele mai frumoase destinatii sunt statiunile de ski.

La un hotel de 4 stele din Bansko, o camera dubla costa 40 euro pe noapte, de persoana, in perioada Craciunului. De Revelion, aceeasi camera dubla costa 60 euro pe noapte, de persoana. Oferta include cazarea cu doua mese pe zi.

Cei care doresc sa petreaca Craciunul sau Revelionul la restaurantul hotelului pot sa opteze pentru cina festiva. De Craciun, aceasta costa 40 euro pentru adulti si 20 euro pentru copii cu varste intre 2 si 12 ani. De Anul Nou, cina festiva costa 70 euro de persoana si 35 euro cu reducere.

Pentru Antalya exista oferte charter de sarbatori. O vacanta de o saptamana costa 500 euro de Craciun si 550 euro de Revelion. Pachetul asigura cazarea all inclusive la un hotel de 5 stele si bilet de avion.

Sursa foto: hostels.st

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea