Vacante

#turism #avioane #pasageri #aeroporturi

Care sunt cele mai neprietenoase aeroporturi din lume

Pe langa orele de asteptare petrecute in aeroport, cozile lungi la punctele de control si grija de a urmari panourile cu informatiile despre zbor, ultimul lucru de care ai nevoie este un personal nepoliticos si prea putin dispus sa te ajute. Paris Charles de Gaulle este cel mai neprietenos aeroport din Europa conform unui sondaj realizat de Skyscanner. La extrema cealalta, aeroportul care si-a impresionat cel mai mult pasagerii este cel din Copenhaga.

Sondajul celor mai prietenoase si neprietenoase aeroporturi

Sondajul este realizat de Skyscanner pe 500 de pasageri care au dat note aeroporturilor din Marea Britanie si din Europa.

Intrebarile s-au axat pe cat de pretenos este personalul din aeroport cu pasagerii sai. In toate aeroporturile, pasagerii au cazut de acord asupra unui lucru: cel mai urat se comporta personalul de la check-in. Dupa trecerea de acest control de securitate, comportamentul personalului din aeroport se imbunatateste, in special in zona magazinelor si restaurantelor.

Cele mai neprietenoase aeroporturi

Paris Charles de Gaulle se situeaza in fruntea listei negative, conform sondajului, cu 4.86 de puncte. Acesta este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Europa. Pasagerii care au ajuns sau au plecat din aeroportul Paris Charles de Gaulle sunt de parere ca personalul raspunde taios la cele mai simple intrebari. O alta plangere facuta de pasageri este in legatura cu cozile interminabile de la punctele de control. Atmosfera din acest aeroport a fost comparata cu cea de la piata.

Urmatoarele in topul celor mai neprietenoase aeroporturi europene sunt in Moscova (5.03 puncte), Istanbul (5.91), Heathrow (5.95) si Madrid (6.01).

In ceea ce priveste Marea Britanie, cel mai neprietenos aeroport este London Luton Airport. Acesta a primit un punctaj de 5.76.

Cele mai prietenoase aeroporturi din Europa

Cele mai prietenoase aeroporturi din Europa sunt in Copenhaga (7.08), Amsterdam (6.92), Stockholm (6.68), Barcelona (6.46), Frankfurt (6.21). Personalul din aceste aeroporturi a reusit sa faca o impresie buna pasagerilor care au trecut pe aici.

Foto: geograph.org.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea