Vacante

#teambuilding

Calatorii si teambuilding de toamna

Anotimpul cel mai propice pentru evenimentele legate de teambuilding este toamna. Sponsorizarile, colaborarile si excursiile organizate au loc mai ales in acest sezon, odata cu reinceperea activitatii in cele mai multe domenii. Si tu poti participa la un astfel de proiect.

Daca ti-ai dorit sa iei parte la un teambuilding sau chiar sa te ocupi de organizarea unuia, atunci ia in calcul ofertele disponibile pe piata. Cu cat este mai deosebita destinatia aleasa, cu atat ai putea sa stimulezi colectivul intr-un mod eficient.

Teambuilding pe litoral In Mamaia, daca vrei sa te bucuri de vedere spre lac si de sali pentru evenimente, atunci trebuie sa scoti din buzunar cam 230 RON. Camerele sunt la un hotel de 4 stele. Oferta este cu demipensiune si implica un sejur de minim 2 zile.

Teambuilding montan prezentare

Multe firme prefera muntele ca destinatie de teambuilding. In Predeal o zi la un hotel de 3 stele costa aproximativ 190 de euro pentru un grup de minim 6 persoane, iar 2 – 3 zile se ridica la un pret de 350 de euro. Un program de trei zile poate include facilitati precum drumetii, foc de tabara, mic dejun campenesc, concursuri si delicatese culinare traditionale.

Teambuilding intre ape

Una dintre cele mai frumoase experiente de teambuilding este in Delta Dunarii. Un pachet turistic de 5 zile costa aproximativ 280 de euro de persoana. Sejurul include cazare pe hotel plutitor , o ambarcatiune cu toate conditiile moderne necesare, pensiune completa, ustensile de pescuit, apa minerala si cafea, sala de conferinta etc. Se fac deplasari si programe artistice, care presupun preturi suplimentare.

Teambuilding si istorie

mainiPentru iubitorii de istorie, pentru toti cei carora pe plac orasele-cetati, exista posibilitatea de a opta pentru teambuilding in Sibiu. La hotelurile de 3 stele, preturile pornesc de la 64 de euro pe zi. Beneficiezi de salon, masa de lucru, sala de conferinte, Internet si alte facilitati. Sibiul poate fi vizitat tot anul, obiectivele turistice sunt numeroase si impresionante, iar peisajele si imprejurimile Sibiului relaxeaza pe oricine merge acolo in vacanta. Alege o oferta de teambuilding pentru a petrece cateva zile extraordinare alaturi de colegii tai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea