Vacante

#business lounge #calatorii confortabila #aeroport #calatorii #business

Calatorii confortabile de la Mastercard: accesul la business lounge din aeroport

 

Clientii sistemului de plata Mastercard au acces la o serie de oportunitati unice si servicii exclusive. Privilegiile suplimentare pentru detinatorii de carduri premium includ accesul liber si gratuit la business lounge-uri din aeroporturi.

In prezent, sistemul de plata Mastercard a facut tot ce este necesar pentru clientii sai, care detin carduri premium, astfel incat sa poata vizita business lounge-ul unui anumit aeroport. Acest serviciu poate fi utilizat de orice client care a solicitat emiterea cardurilor premium - Platinum, World Black Edition sau World Elite. Detinatorii acestora pot vizita salile VIP din aeroporturi nu doar in Moldova, ci si in alte tari - Romania, Republica Ceha, Austria etc.

De ce aveti nevoie pentru a primi acces la business lounge-ul din aeroport

In primul rand, clientul Mastercard trebuie sa contacteze orice banca care este partener al sistemului de plati si apoi sa depuna o cerere de emitere a unui card Mastercard premium.

Dupa aceea, clientul va prezenta angajatului din business lounge biletul de imbarcare la avion si cardul Mastercard premium. Apoi, clientul sistemului de plati va trebui sa treaca verificarea. Aceasta implica specificarea unui cod PIN, dupa care o suma simbolica de 1 leu este blocata pe card si revine automat in cont dupa cateva minute.

Ce exista in business lounge-uri in aeroporturi

Dupa verificarea cu succes, detinatorii cardurilor premium Mastercard vor putea vizita in mod liber business lounge-urile si vor putea sa stea acolo timp de 3 ore. In acest timp, clientii sistemului de plati vor avea acces la:

  • presa locala;
  • ceai, cafea si alte bauturi, inclusiv alcool;
  • conexiune la Internet prin Wi-Fi;
  • TV;
  • copiator si fax;
  • cabina de dus cu accesoriile necesare pentru ingrijirea personala.

Clientii se pot folosi de toate cele sus mentionate in mod gratuit. Detinatorii de carduri isi pot aduce copiii in sala VIP. Daca copiii au sub 12 ani, sederea lor in business lounge nu va fi achitata.

Va rugam sa retineti ca, daca zborul intarzie, puteti sta in business lounge in conditii preferentiale doar primele 3 ore, iar timpul ulterior se achita.

Cine poate fi interesat de asteptarea premium in aeroporturi

Posibilitatea de a face asteptarea mai placuta, cu relaxare in business lounge-urile din aeroporturi, este destinata in primul rand celor care sunt in permanenta pe drum sau calatoresc mult. In Mastercard Lounge domneste o atmosfera de confort si liniste, astfel incat detinatorii de carduri premium sa se poata bucura nu doar de odihna intr-un mediu relaxat, ci si de servicii excelente din partea personalului.

Sursa foto: mastercard.md

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea