Vacante

Bucurestiul va fi promovat in turismul de afaceri

P
otrivit Mediafax, in 2008 se vor promova turismul de afaceri si vizitele de scurta durata din capitala si din alte orase bine dezvoltate. Aceste destinatii vor fi promovate de catre autoritatile din domeniu, in scopul incurajarii finantatorilor de a incheia afaceri pe teritoriul tarii.
In 2007 a reiesit ca cel mai mare numar de cereri in turismul de afaceri s-a inregistrat in Bucuresti. Capitala este dezvoltata in principal pe aceasta ramura turistica. Este urmata de celelalte orase mari, care ofera hoteluri de 4 si 5 stele , cu toate serviciile si dotarile necesare pentru sustinerea unei intalniri, conferinte, etc. Un alt atuu al oraselor care atrag turismul de afaceri este existenta unui aeroport. In 2008 va mai fi promovat turismul cultural, cel balnear , rural, geoturismul, litoralul, precum si statiunile unde se pot practica sporturi de iarna . Potrivit unui comunicat transmis de Mediafax, Ministerul pentru Comert, Turism, IMM si Profesiuni Liberale afirma ca bugetul primit in scopul promovarii este de 8 milioane de euro.
  •   2008-01-30
  •  

Articol scris de

Ramona Sandu

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.