Vacante

#all inclusive #vacanta cu familia #hotel all inclusive

Avantajele unui hotel all inclusive pentru familiile cu copii

Pentru familiile cu copii, un hotel all inclusive de 4 sau 5 stele este foarte atractiv ca idee de petrecere a vacantei. Hotelurile de acest tip asigura mancare la discretie si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. Care sunt, insa, adevaratele avantaje pentru turistii care vin in vacanta cu copiii?

1 Diversitate

Desi toate au la baza un sistem de cazare cu multe mese pe zi si servicii si facilitati incluse in pretul de baza, hotelurile all inclusive nu sunt identice. Daca la un hotel de 5 stele standard all inclusive gasesti piscine pentru copii si kids club, la un hotel de 5 stele de lux beneficiezi chiar si de incalzitor pentru biberon in camera.

2 Pret

Hotelurile all inclusive acorda o atentie deosebita familiilor cu copii, deoarece acestea reprezinta unul dintre principalele tipuri de turisti care le calca pragul. Implicit, si preturile sunt create in asa fel incat sa vina in ajutorul adultilor. In functie de varsta copiilor si de numarul acestora, hotelurile ofera gratuitati la cazare sau reduceri substantiale.

3 Camere

Familiile pot opta pentru family room sau junior room, astfel incat sa poata dispune de suficient spatiu dar sa-i poata supraveghea pe cei mici. Unele hoteluri de lux dispun de patut special pentru bebelusi. Camerele pot fi dotate cu dvd cu filme pentru copii, canale TV de desene animate, recipiente pentru copii etc.

4 Mancarea si bautura

Intr-un complex hotelier all inclusive, principala atractie pentru familiile cu copii o reprezinta diversitatea de mancaruri si bauturi. Mancarea si bautura este disponibila in cantitati nelimitate, iar parintii nu mai sunt nevoiti sa cheltuiasca la restaurant sau sa suporte mofturile celor mici. Un hotel all inclusive poate oferi cele 3 mese pe zi, la care se adauga gustarile, dulciurile si bauturile alcoolice si nonalcoolice din timpul zilei.

5 Activitati

Terenurile si echipamentele sportive, accesul la spa, fitness, sauna, accesul la teatrul complexului hotelier, la petrecerile de pe plaja privata, kids clubul cu personal calificat, animatorii din timpul zilei, piscinele, discoteca sunt doar cateva servicii si facilitati gratuite pentru clientii unui hotel all inclusive. Acestea ofera posibilitatea turistilor de a-si face un program cu familia in interiorul complexului hotelier, fara sa cheltuiasca nimic si cu posibilitatea de a ajuge repede in camera de hotel.

Sursa foto : maplandia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea