Vacante

#early booking #vara 2011 #litoral romanesc

Au aparut ofertele early booking! Vezi care sunt cele mai ieftine vacante

In aceasta perioada gasesti noi oferte early booking pentru vacanta 2011. Reducerile facute de agentii sunt de pana la 30%. Afla care sunt cele destinatiile cu cele mai mici preturi pentru vacantele cumparate din timp.

Vacanta in Istanbul cu 150 euro
 

Oferte de ealy booking gasesti la Interra Travel pentru circuite cu avionul, in destinatii precum Paris, Riga, Dubrovnik, Sicilia, China etc. O vacanta de 4 zile in Dubrovnik costa de la 399 euro (plus taxe), in early booking.

Cei care isi doresc sa vada Istanbulul gasesc in primavara oferte de vacanta la preturi mici. Pentru o minivacanta de 4 zile la sfarsit de mai platesti 150 euro, conform agentiei de turism Interra Travel. Pachetul asigura transportul cu autocarul si 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele. Tot in pret sunt incluse un tur de oras, transferurile la doua dintre principalele bazaruri (Marele Bazar si Bazarul Egiptean), vizitele, excursiile din program, precum si insotitorul de grup.
 

Vara 2011 la mare cu reduceri de 10%: Romania si strainatate
 

Cei care planuiesc sa-si faca vacanta pe litoralul romanesc pot profita de ofertele inscrise in programul turistic “Inscrieri Timpurii”. Programul este deschis pana pe 31 martie 2011, pentru oferte de vacanta in Romania, cu reduceri de pret 10-20%.

Astfel, o vacanta de 6 nopti in Mamaia, la un hotel de 3 stele, costa de la 425 lei de persoana (reducere de 10%), conform agentiei Perfect Tour. Oferta asigura cazarea cu mic dejun. In Eforie Nord, la aceeasi categorie de hotel, o vacanta de 6 zile costa 495 lei de persoana (reducere de 10%). Rezervarile si plata trebuie sa fie facute pana pe data de 31 martie.

In strainatate, de exemplu, o vacanta la mare in Portugalia, in statiunea Costa da Caparica, costa de la 498 euro de persoana. Oferta are o reducere de 3% pana pe data de 31 martie si include 7 nopti de cazare cu mic dejun, bilet de avion si transferuri aeroport-hotel.
 

Bulgaria, de la 17 euro pe noapte la hotel de 5 stele
 

Bulgaria ramane nu doar una dintre destinatiile preferate de romani si in 2011, dar si una dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta.
La inceputul sezonului de vara, o camera la un hotel de 5 stele in Nisipurile de Aur costa 17 euro pe noapte, cazare all inclusive. In varf de sezon, aceeasi camera ajunge la 52 euro pe noapte, conform agentiei Carpe Diem Travel. Pentru rezervarile facute pana pe 31 mai 2011 se acorda o reducere de 15%, iar oferta este disponibila numai pentru sejururile de minim 5 nopti.

In Sunny Beach, o camera la un hotel de 4 stele costa intre 32 si 52 euro pe noapte (all inclusive), in perioada sezonului de vara. Pentru rezervarile achitate integral pana pe 30 aprilie se acorda o reducere de 10% , conform aceleasi agentii.
 

Vacanta in Creta de la 344 euro
 

Si agentia de turism Paralela 45 a lansat ofertele early booking. De exemplu, ofertele charter cu destinatia Creta au reduceri de pana la 15%, in functie de hotel. In Hersonissos, la un hotel de 4 stele, un pachet de vacanta de o saptamana incepe de la 344 euro de persoana. Oferta de early booking contine un discount de 7% pentru rezervarea si plata pana pe 29 aprilie 2011.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea