Vacante

#bucuresti #turisti #targ

Atractii pentru turisti in Bucuresti la primul targ nocturn din Romania

In acest weekend are loc in capitala primul targ din Romania deschis noaptea. La eveniment, turistii romani sau straini gasesc o gama larga de produse, de la cele traditionale la cele artizanale.

Iarmarocul Bucurestilor este primul targ nocturn din Romania, fiind deschis si noaptea (in noaptea de sambata spre duminica). Evenimentul se desfasoara in aceeasi perioada cu Noptile Albe ale Bucurestiului. Targul este gazduit de Muzeul National de Istorie din Bucuresti.

"Turistii straini, dar si romanii veniti in Bucuresti pot degusta mancaruri precum sarmalute, micii, magiun , prajituri de casa specifice tarii noastre, telemea traditionala, alaturi de pastrama de oaie . Pot vedea si cumpara ceramica de Corund si Horezu si pot sa vada imagini cu bucurestiul vechi in interioriul muzeului” a afirmat pentru acasa.ro Anca Mihalache, general manager Rose Events.

Iarmarocul are in program evenimente diverse, de la expozitii la concerte.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea