Vacante

#turism #telefon mobil #sfaturi vacanta # aplicatii mobil turisti

Aplicatii prietenoase pentru turisti

Smartphone-urile sunt nelipsite din bagajul de mana al turistilor, iar aplicatiile de travel sunt tot mai cautate de cei care obisnuiesc sa calatoreasca si sa se descurce singuri in vacanta. Iata cateva dintre cele mai interesante aplicatii pentru telefoanele mobile, specializate in informatii turistice.

Priceline Hotel&Car Negotiator

Priceline Hotel&Car Negotiator este o aplicatie disponibila pentru Android, iPad si iPhone, utila pentru cei interesati in principal de costul cazarii. Uilizatorul poate cauta hotelul dorit si sa faca rezervarea la pretul afisat. O alta posibilitate este de a folosi functia "Tape Your Own Price", prin care utilizatorul introduce pretul pe care doreste sa-l plateasca. O astfel de functie ii permite sa beneficieze de discounturi de pana la 60%. O alta functie permite utilizatorului sa plateasca pentru o camera de hotel la un pret promotional, afland despre ce hotel este vorba numai dupa ce a facut plata.

Kayak

Kayak este o aplicatie functionala pe Nokia, Windows Mobile 7, iPad, Android si iPhone. Aplicatia ofera accesul la oferte de hoteluri, zboruri cu avionul, inchirieri de masini. Cu ajutorul acestei aplicatii, se fac comparatii de preturi intre mai multe oferte. Exista o varianta gratuita a aplicatiei si o alta contra cost.

Jetsetter

Jetsetter este o aplicatie functionala pe iPad si iPhone. Aceasta aplicatie a devenit populara prin afisarea unor oferte pentru o perioada limitata de timp, cu preturi reduse pana la 50%. Este vorba despre cazari si pachete de vacanta la preturi promotionale disponibile temporar si imagini panoramice de 360 de grade ale camerelor.

Hotel Tonight

Hotel Tonight este o aplicatie disponibila pentru Android, iPad si iPhone. Aplicatia este buna pentru persoanele care isi cauta rapid o cazare in aceeasi zi. Cei care se decid sa se opreasca intr-un oras pentru un popas si nu au nimic planificat pot folosi aceasta aplicatie pentru a gasi o camera disponibila. Discounturile disponibile merg pana la 70% conform datelor aplicatiei.

Foto: 7giz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea