Vacante

#tabere #anat #oferte de vacanta

ANT a lansat oferta de tineret de la 17 lei, pentru vara 2008

In 2008 tinerii au la dispozitie 5987 de locuri pe serie, in intreaga tara. Oferta a fost lansata de ANT (Autoritatea Nationala pentru Tineret ) cu ocazia Targului de Turism al Romaniei.

Cei care au participat la targ intre 27 si 30 martie au putut gasi primii ofertele ANT. Info desku-ul ANT a fost gazduit in cadrul standului Ministerului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale .

Inscrierile se fac la directiile pentru Tineret din fiecare judet. Pentru capitala, inscrierile se fac la Directia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, telefon: 021 318 10 99.

Preturi si destinatii de vara pentru taberele de tineri

Se organizeaza tabere in multe judete din tara, Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita, Cluj, Constanta, Hunedoara, Maramures, Satu Mare, Vrancea, etc. Taberele ajung in general la un pret maxim de 47 RON.

Singura exceptie o face tabara din Valea Budului, judetul Bacau, unde copiii vorbesc numai in engleza. Pretul este de 71,42 RON pe zi. copii piscinaPreturile incep de la 17 RON pe zi si pot ajunge la 71 RON de persoana. Tarifele includ cazarea si masa. In judetul Brasov, o tabara in Predeal dispune de 64 de locuri si costa 48,5 RON.

In judetul Covasna se fac tabere in zone de agrement precum Ozuncabai, Zabala sau Padureni. Preturile sunt cuprinse intre 18 si 42 RON pe zi. La mare, taberele se organizeaza in Eforie si 2 Mai. Capacitatea este de 380, respectiv 192 de locuri, iar pretul este de 46 RON pe zi.

Pentru oferta detaliata a taberelor, consulta site-ul ANT.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea