Vacante

#altours #agentia de turism altours #oferte #agentie de turism

Altours, Melia Hotels, Bulgaria si reduceri 25%

ADVERTORIAL

Compania Melia Hotels International fondata in anul 1956 in Palma de Mallorca (Spania), este in acest moment unul din liderii lanturilor hoteliere extrem de apreciat pentru calitatea hotelurilor sale. Fiind al treilea lant hotelier din Europa si al doisprezecelea in lume Melia este o prezenta constanta in America Latina si in Caraibe avand mai mult de 300 hoteluri in 30 de tari unde lucreaza peste 35.000 de persoane.

Prezenta lantului hotelier Melia in Bulgaria este una considerabila – nu mai putin de 6 hoteluri fiind prezente in statiunile Nisipurile de Aur dar si Obzor sau Nessebar – prin intermediul brandului hotelier SOL Hotels – parte a Melia Hotels International.

In Nisipurile de Aur, Hotelul Melia Grand Hermitage 5* este binecunoscut si greu de ignorat, fiind cel mai mare hotel din Bulgaria cu un numar de 727 camere de lux. Amplasat pe o colina din centrul statiunii hotelul impunator este punctul de reper al tuturor turistilor ca si cum intreaga statiune ar fi fost construita in jurul lui.

Extrem de apreciat de catre clientii de toate nationalitatile - Melia Grand Hermitage 5* ofera turistilor sai toate tipurile de masa posibile – Mic Dejun, Demipensiune si All Inclusive.

In statiunea Obzor – lantul Hotelier Melia este reprezentat de catre hotelul Sol Luna Bay 4* - un hotel construit in 2009 si care are parte de recunoasterea internationala a tuturor specialistilor. Ca o surpriza pentru anul 2013 Altours are placerea de a va informa in privinta constructiei unui nou Aquapark chiar pe malul marii in imediata apropiere a hotelului. Bineinteles clientii hotelului Sol Luna Bay 4* au intrarea gratuita.

In Nessebar – sunt nu mai putin de patru hoteluri ce fac parte din lantul Melia – Sol Palace 5*, Sol Bay 4*, Sol Mare 4* si Sol Marina Palace 4*.

Complexul format din Sol Palace 5*, Sol Bay 4* si Sol Mare 4* este amplasat la numai 2,5 km de orasul vechi Nessebar – perla a turismului din tara vecina.

Fiind o destinatie ideala pentru odihna si relaxare – complexul Sol de la Nessebar vine si in intampinarea copiilor, punand la dispozitia lor o echipa fantastica de animatie precum si un castel cu tobogane extrem de indragit.

Si pentru ca Altours este un partener cu vechime ce a efectuat rezervari pentru aceste hoteluri inca de la darea lor in folosinta – avem pentru clientii nostri o surpriza de sezon.

Toate rezervarile efectuate intre 08.02 si 28.02.2013 la hotelurile Melia Grand Hermitage 5* si Sol Mare 4* vor beneficia de o reducere de 25%.

Nu ne ramane decat sa speram ca numarul hotelurilor din lantul Melia va creste, clientii din Romania apreciind intotdeauna calitatea si serviciile deosebite.


Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea