Vacante

#inchiriere vila #cazare litoral #vila #alexandru arsinel #litoral

Alexandru Arsinel isi inchiriaza vila de la mare. Cat costa o noapte de cazare

 

 

Actorul Alexandru Arsinel a avut grija sa isi asigure veniturile la batranete. In anul 2011, si-a construit o vila la mare, pe care acum inchiriaza doar pentru grupuri.

Initial isi dorea sa foloseasca aceasta casa pentru a petrece cu sotia vacantele la mare. Pentru ca aceasta nu a fost atat de incantata de ideea actorului, a hotarat sa o inchirieze. 

Vila pe care actorul o detine pe litoral are o suprafata de 160 mp, trei dormitoare, o zona de relaxare si o mica gradina. Casa o inchiriaza integral, iar pretul pentru o noapte de cazare pentru un grup este de 1.000 de lei in extra-sezon si 1.200-1.300 lei in perioada de sezon.

„Un loc care pastreaza imaginea autentica a zonei de sud a litoralului romanesc si totodata, avand la dispozitie tot confortul necesar unei vacante bine-meritate respectand toate normele de siguranta si distantare sociala. Proprietatea este disponibila unui grup compact de turisti in regim de self-service, avand la dispozitie o bucatarie complet utilata, zona de luat masa si o terasa exterioara cu zona de BBQ. Printre alte facilitati se numara aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privata gratuita”, se arata in anuntul postat de Alexandru Arsinel pe platforma de rezervari Booking.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea