Vacante

#agentie de turism #turism #agentia de turism altours

Comunicat: Agentia de Turism ALTOURS – Rezultate 2012

Intr-un an greu pentru turism, an care se caracterizeaza printr-o tendinta tot mai accentuata de consolidare a pietei de turism din Romania, rezultatele agentiei de turism ALTOURS – agentie asociata Happy Tour – in primele noua luni ale anului 2012 sunt cel putin interesante.

Nu doar faptul ca vanzarile totale au ramas la un nivel extrem de ridicat, dar pe anumite segmente se inregistreaza o crestere usoara, sustinuta de pozitionarea foarte buna in raport cu clientii.

Una dintre cele mai spectaculoase cresteri se inregistreaza la vanzarile biletelor de avion unde a fost inregistrata o crestere de 37% fata de aceeasi perioada a anului 2011, rezervarile fiind efectuate la toate cele trei birouri ale agentiei (Bucuresti, Ploiesti si Targoviste). Aceste rezultate se datoreaza intensificarii traficului in Europa, clientii fiind atat din categoria celor ce calatoresc de placere in diverse orase europene, cat si din categoria clientilor de business.

Tot un success este mentinerea si in acest an pe podiumul agentiilor Touroperatoare pentru destinatia Bulgaria – inregistrand vanzari de aproximativ 7.000.000 RON in perioada Ianuarie – Septembrie 2012.

O destinatie care a crescut spectaculos fata de anul precedent (+ 152 %) este Grecia - Halkidiki, Corfu si Thassos fiind principalele regiuni ce au atras un numar ridicat de turisti. Tarifele mici si conditiile oferite de catre hotelurile din Grecia, transforma aceasta destinatie intr-o locatie favorita si pentru viitor.

Vanzarile pe litoralul Romanesc au inregistrat, pentru prima data in ultimii 5 ani, o crestere fata de anul precedent. Aceasta crestere, sustinuta de tarifele mici din acest an practicate de catre hotelierii din Romania, o asteptam in continuare si in viitor cu speranta ca turistii din 2012 au fost multumiti de serviciile prestate de catre hotelurile de pe litoral. Cresterea cursului valutar, de aproximativ 6% fata de media anului 2011, a fost in avantajul hotelurilor din Romania ce au prezentat tarifele in moneda locala. Toate tarifele prezentate in EUR in agentiile de turism au inregistrat o crestere artificiala doar datorita cresterii cursului valutar.

O evolutie interesanta au inregistrat deasemenea si vanzarile cu plata online. Avand in vedere ca Altours ofera aceasta facilitate clientilor sai prin intermediul PAY U, se observa un interes din ce in ce mai ridicat pentru aceste servicii – piata fiind in crestere la nivel national. Odata cu cresterea increderii clientilor, exista posibilitatea ca aceste tranzactii sa ocupe un loc din ce in ce mai important in domeniul turismului.

Avand in vedere succesele inregistrate in primele noua luni ale anului 2012 – Altours estimeaza ca obiectivele stabilite pentru anul in curs au fost realizate. Startegia de crestere a anului 2013 pentru Altours ia in calcul consolidarea produselor si destinatiilor traditionale, si dezvoltarea unor noi produse ce vor contribui la cresterea volumului de vanzari, bazandu-se atat pe forta vanzarilor online realizate in mod direct cat si pe vanzarile realizate in mod traditional cu ajutorul celor 450 de agentii de turism partenere in intreaga tara.

Grija companiei in alegerea partenerilor si a furnizorilor a condus la stabilitate si siguranta financiara, precum si la rezultatul dorit de catre orice agentie de turism – satisfactia clientilor serviti.

Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).Adrian Stan

Pentru telefon si e-mail click aici
VACANTEINBULGARIA

www.vacanteinbulgaria.ro

Contact VACANTEINBULGARIA
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu

Pune o intrebare