Vacante

#turism #vacanta #calatorii #destinatii exotice

Afla cat te costa o vacanta exotica in iarna 2012-2013

In aceasta iarna, unele dintre cele mai atractive vacante sunt cele din destinatiile exotice. Plajele nisipoase cu vegetatie luxurianta, viata de noapte intensa, marile centre comerciale impodobite de sarbatori si gastronomia exotica sunt principalele atuuri ale acestor destinatii.

Iata cat costa o vacanta exotica in aceasta iarna:


Republica Dominicana

Gratie climei placute, Republica Dominicana este una dintre cele mai frumoase destinatii exotice in care poti merge in toamna-iarna. In noiembrie, media maxima de temperatura din Punta Cana este intre 27 si 29 grade Celsius. Din decembrie incepe sezonul secetos, cea mai atractiva perioada pentru a vizita aceasta destinatie. Sezonul turistic dureaza pana in aprilie.

Cei care isi doresc o vacanta de sarbatori pe o plaja exotica din Republica Dominicana trebuie sa scoata din buzunar de la 900 euro pentru un sejur all inclusive. Pretul include 9 zile (7 nopti) all inclusive cu zbor dintr-o destinatie din Europa (de exemplu, Madrid) pana in Republica Dominicana. De sarbatori, exista hoteluri care includ cina de Revelion in pretul pachetului si altele care o ofera optional, contra cost. O cina de Revelion costa in jur de 50 euro.


Vacanta de iarna in Dubai

Dubai este unul dintre cele mai cosmopolite orase din Orientul Mijlociu si unul dintre cele mai frumoase pentru o vacanta exotica, plina de aventura. In sezonul rece, Dubaiul isi atrage vizitatorii cu vremea frumoasa, cu temperaturi intre 23 si 27 grade Celsius si cu o paleta larga de atractii si activitati de vacanta. Fantanile arteziene grandioase, insulele si partiile artificiale, centrele comerciale, spa-urile, restaurantele sunt cateva dintre atractii.

O vacanta in Dubai in iarna 2012-2013 costa de la 750 euro. Pachetul include 7 nopti de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun, bilet de avion, transferuri si taxa de viza.


Vacanta de iarna in Mexic

Cei care isi permit sa calatoreasca pe distante foarte mari au sansa de a descoperi Mexicul in aceasta iarna. Turistii viziteaza aici orase coloniale, rezervatii naturale si situri arheologice unde descopera bogatia naturala si culturala a acestei tari. In timpul liber, resorturile hoteliere de lux pun la dispozitia clientilor servicii si facilitati de prima clasa pentru un sejur relaxant la plaja.

O vacanta all inclusive in Mexic costa de la 1000 euro. Pachetul cuprinde biletul de avion dintr-un aeroport european in Mexic, cazarea all inclusive, taxa de aeroport.

Sursa foto: sosua.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea