Vacante

#revelion #preturi #revelion 2013 #cina revelion

Afla cat te costa cina de Revelion 2013 in Romania si strainatate

Cina festiva de Revelion este o oferta de nelipsit din vacanta de Anul Nou. Poti opta pentru un pachet de vacanta cu cina de Revelion inclusa, pentru o vacanta cu cina de Revelion optionala sau ai posibilitatea sa-ti faci rezervare in alta parte, in destinatia vizitata.

Iata cat te costa cina de Revelion 2013 in tara si strainatate:


Cina de Revelion in Romania

In Romania, in destinatiile de traditie, proprietarii de hoteluri si pensiuni au pachete special concepute pentru Anul Nou cu cine festive.

In Muntii Apuseni, de exemplu, la o pensiune din Vadul Motilor, turistii sunt serviti cu muschiulet afumat, rosii umplute cu vinete, rulada cu ciuperci, masline, icre, cascaval, castraveti, sunca, file de salau, cotlet de porc umplut, ardei copti, cartofi la cuptor, sampanie si tort. O vacanta de 5 nopti costa 1300 lei, suma in care este inclusa si cina din noaptea de Revelion.

In Arad, la o pensiune de lux, o vacanta de 4 nopti costa 345 euro de persoana. In pret este inclusa cina festiva de Revelion cu mancare traditionala, open bar si program de divertisment.


Cina festiva de Revelion 2013 in Egipt

Cei care isi doresc o vacanta exotica la sfarsit de 2012 si inceput de 2013 pot merge in Egipt. Exista la operatorii de turism oferte charter pentru destinatiile de la Marea Rosie precum Soma Bay, Makady Bay, Hurghada, El Gouna. Astfel de pachete au cina de Revelion platita separat, obligatorie. Sumele variaza intre 47 si 154 euro de persoana, in functie de hotelul ales.


Cina festiva de Revelion 2013 in Tel Aviv

De Anul Nou se poate vizita Israelul printr-un circuit la locurile sfinte. In astfel de pachete, cina festiva de Revelion este platita separat si obligatorie. De exemplu, la un circuit in Israel, cina festiva costa 120 euro si include mancare si program artistic.


Cina festiva de Revelion 2013: croaziera de o noapte

In orase precum Londra, Budapesta sau Paris, pe raul orasului se fac minicroaziere festive de Anul Nou. In Budapesta, de exemplu, pe ambarcatiunile de pe Dunare se organizeaza petreceri de Revelion care includ muzica live, dans, decoratiuni, mancare si bautura. O croaziera pe Dunare in Budapesta costa 62 euro. Pe Tamisa, in Lodra, o croaziera de Anul Nou costa de la 130 lire sterline.

Sursa foto: balldrop.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea